TORNAR

Ernest Maragall visita Igualada en una xerrada d'ERC el pròxim divendres 21

També hi serà Carolina Telechea, diputada anoienca a Madrid

politica
Dissabte, 15 setembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una de les figures més prominents de l'actual Govern de Quim Torra, Ernest Maragall, visita Igualada la setmana vinent. La conversa servirà també per donar a conèixer la Ponència de la Conferència Nacional del partit, del passat juliol.

El conseller Ernest Maragall, en una imatge recentDe cara al divendres 21, la Federació Comarcal d'ERC Anoia organitza una trobada amb el conseller d'Exteriors Ernest Maragall, a les 8 del vespre, a la sala gran del Restaurant Canaletes d'Igualada. L'acte, al qual s'ha de confirmar assistència enviant un correu a anoia@esquerra.cat, serà una conversa amb el conseller Maragall, que estarà acompanyat per la diputada anoienca al Congrés dels Diputats, Carolina Telechea. En aquesta trobada, també es donarà a conèixer el capítol 3 'Una nova etapa' de la Ponència de la Conferència Nacional per la República Catalana que ERC va aprovar el passat 1 de juliol.

 


1 Comentaris

l

liberto

15 de setembre 2018.11:53h

Respondre

Igual que la política catalana, la mateixa estampa de la decrepitud.

Sr Ernestu, vostè hauria d’estar en una residència, per poder explicar les seves batalletes.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.