TORNAR

Maria Senserrich abandona el càrrec de portaveu del PDeCAT

El president del partit, David Bonvehí, desitja a la igualadina ”sort en la seva nova etapa professional”

politica
Divendres, 14 setembre 2018. 20:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Sis mesos després que fos escollida com a portaveu del PDeCAT, la igualadina Maria Senserrich abandona el càrrec. Els canvis produïts el passat juliol en la direcció del partit podrien haver portat a aquesta decisió. 

La portaveu del PDeCAT, Maria Senserrich, anunciava per carta aquest divendres que deixa aquesta responsabilitat. Amb 38 anys, Senserrich és una veterana de la política catalana, diputada durant vuit anys al Parlament, com a membre de CiU primer (2010-2015) i de Junts pel Sí (2015-2017). Segons explica el diari 'Ara', en la carta anuncia que abandona la vida política i es dedicarà a projectes personals.

Senserrich amb David Bonvehí, president del PDeCATEn el text, la igualadina agraeix la confiança a dirigents com Artur Mas, Carles Puigdemont i Marc Castells. David Bonvehí, que és president del PDeCAT, desitjava a les xarxes socials "sort a la meva amiga Maria Senserrich en la seva nova etapa professional". 


1 Comentaris

G

Guifré Mas

16 de setembre 2018.20:00h

Respondre

Ja tenim nova professora pel Campus Universitari!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.