TORNAR

Igualada no ha rebut encara la subvenció pels pisos ViuB

Castells esclata contra el retard de més de dos mesos de Fomento

politica
Diumenge, 21 setembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els 142.000 euros anunciats per la diputada popular Dolors Montserrat el passat juliol encara no s'han  fet efectius. L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, recorda que això ja suposa uns 255.000 euros en interessos

L’Ajuntament d’Igualada encara no ha rebut la subvenció de 142.000 euros que el PP va anunciar el passat juliol pel Consorci Sociosanitari d’Igualada, en concepte de la fase 2 dels pisos ViuB. Aquesta setmana, l’alcalde de la capital anoienca, Marc Castells (CiU), ha expressat la seva indignació pel retard en el cobrament de la quantitat, una tardança que fa que continuï la sagnia de les arques municipals pel crèdit al que han hagut de recórrer. El convergent alerta que els interessos derivats ja són d’uns 255.000 euros.

Fa dos mesos Marc Castells ja va mostrar la seva irritació en una roda de premsa. Fomento havia publicat a principis de juliol una nota on es ventava que s’havia fet efectiva la subvenció de 142.000 euros. Ni aleshores ni a data d’avui “la Generalitat no ha rebut cap senyal que la transferència estigui feta” assegura Marc Castells. Recorda que “s’estan engruixint els interessos per la demora”. L’alcalde afegeix que aquests 142.000 euros són “només una minúcia del total que se’ns deu, de vora un milió d’euros”. El juliol, la diputada popular catalana Dolors Montserrat hauria rebut la confirmació per part del el Director General de Arquitectura, Vivienda y Suelo, Juan Van-Halen que la subvenció ja estava pagada. Posteriorment, Montserrat va puntualitzar que el lliurament podia tardar entre 30 ó 40 dies.


5 Comentaris

J

Joan

Igualada

23 de setembre 2014.19:15h

Respondre

Quins disgustos li donen al Marc... perquè suposo que per aquest tema també haurà esclatat, oi? ... Llegir més

http://www.lavanguardia.com/vida/20140923/54415325945/generalitat-solo-pagara-este-mes-entidades-sociales-50-servicios.html

J

Joanma

=ada

22 de setembre 2014.11:00h

Respondre

Ton: Tens tota la raó del mon.

T

Ton

igualada

22 de setembre 2014.09:21h

Respondre

Dons mira Jep, de vergonya a mi me’n faria ser d’un partit que diu que ja ha pagat una cosa quan no ho ha fet, per tant ens enganya, i que a sobre no ens deixa ni que expressem democràticament... Llegir més la nostra opinió en una consulta

J

Jep

Igualada

21 de setembre 2014.21:38h

Respondre

Amic Castells, digues als teus amics de la Generalitat que paguin la morterada de milions que deuen als ajuntaments anoiencs. Això sí que és de jutjat de guàrdia. Menys propagandes i tonteries, i... Llegir més més pagar les necessitats que tenen els nostres ajuntaments. A mi em faria vergonya ser d’un partit com aquest.

J

Jepis

Igualada

21 de setembre 2014.12:18h

Respondre

Es el que tenim i ens espera del gran amor... que tenen pels nostres calers i repartir-los al seu gust, que no es el nostre, evident!. Per axó cal votar i guanyar si no la que ens fotran com serà ?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.