TORNAR

La Teixidora segueix la nit de les votacions a Escòcia

Es va connectar amb directe amb catalans que viuen el referèndum

politica
Divendres, 19 setembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Desenes de persones es van apropar a la Plaça Pius XII per viure en directe les primeres reaccions a Escòcia després que a les escoles es tanquessin les votacions. També es va parlar amb catalans que han anat a les Illes a seguir el procés.

La Plaça Pius XII, connectada a Escòcia

El Casal Independentista La Teixidora d'Igualada va organitzar una vetllada per seguir en directe els moments del recompte del referèndum escocès. A partir de les 8 del vespre, es va habilitar una pantalla gran a la Plaça Pius XII, vora el local de l’entitat, de manera que es poguessin seguir les votacions. Desenes de persones van anar passant durant tota la nit, en una trobada marcada pel bon ambient i les esperances que triomfés el ‘yes’.

Una nit dedicada a Escòcia no hauria estat completa sense tastar un dels seus productes estel·lars. Els presents van fer petits tastets de whisky i d’altres menjars típics d’Escòcia. També es va connectar diverses vegades amb els llocs on es feien les votacions, per parlar amb catalans que es troben allà com l’igualadí Joan Domingo o la membre de l’ANC Meritxell Ramírez. Van explicar com es viuen a Edimburg aquestes hores decisives, amb una votació que es preveia renyida i amb un recompte que al tancament d’aquesta edició no s’havia tancat. Els catalans presents a Escòcia van detallar als igualadins que els seguien des de la plaça com seguia el debat, ben viu, sobre què passaria amb la moneda i el manteniment de l’estat del benestar. El seguiment va continuar fins entrada la nit.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.