TORNAR

Jaume Gorrea repetirà com a alcaldable d'ERC a Cabrera

Ja va ser alcalde del període de 2009 al 2015

politica
Dimarts, 5 febrer 2019. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'ex alcalde d'Esquerra a Cabrera d'Anoia, Jaume Gorrea, es postula per ser de nou batlle. Encapçalarà la candidatura republicana al municipi per a les eleccions del proper 26 de maig.

Quan queden quatre mesos per als comicis municipals, ERC tancava fa uns dies la seva llista de Cabrera d'Anoia en una assemblea. Units per Cabrera-ERC-AM presenta una candidatura amb Jaume Gorrea, alcalde del 2009 al 2015, al capdavant. Els republicans es mostren "molt contents d'incorporar gent nova a l'equip" que "els farà créixer molt més". Fins ara, doncs, la llista actualitzada què presentaran al comicis del maig està formada per Jaume Gorrea (1), Elisabet Hidalgo (2), Paco Cirera (3), Miquel Ortega (4) i Montse Aranda (5).

Els seus objectius de cara al 26 de maig és "treballar per ser propers a la gent, oberts i transversal". Recorden que "vam ser guanyadors en les darreres municipals del 2015" però que no van assolir el gover. Confien en poder obtenir "uns grans resultats el maig d'enguany".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.