TORNAR
PUBLICITAT

Es presenta Òdena a Fons, una plataforma ciutadana per a les eleccions locals

Es fixen com a base la democràcia interna i la transparència en les decisions

politica
Dilluns, 4 febrer 2019. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El grup es desvincula de qualsevol partit polític i afirma que treballa només en clau municipal. El grup s'ha activat fa setmanes a les xarxes i té com a meta els comicis del 26 de maig.

La formació Òdena a Fons (OAF) ha anunciat la voluntat de presentar-se a les pròximes eleccions municipals "com a plataforma ciutadana". Es tracta d'un grup d'odenencs que els darrers anys ha estat impulsant i gestionant el grup "Òdena a fons" amb la voluntat de donar veu als veïns del municipi, compartir problemàtiques i fer aportacions sobre el dia a dia d'Òdena.

El grup ara suma nous "membres amb noves idees i nous aires i fa un pas endavant per esdevenir una plataforma ciutadana" com a 'Òdena a Fons – Avancem' per treballar el model de poble que han anat dibuixant al llarg d'aquest anys, "escoltant, debatent, captant sensacions, crítiques i idees". L'ara portaveu Andreu Garcia, explica que la plataforma vol ser un nexe "d'unió per a tothom, respectant totes les opinions i les diferències internes del mateix municipi, fugin dels partits polítics que sovint acaben debaten temes de país o d'estat, cosa que comporta que molts d'aquests problemes del dia a dia dels municipis quedin en segon pla, o poc visibles.

En un comunicat, els membres d'OAF Avancem expliquen que "presentem un decàleg" en què "ens comprometen a treballar amb transparència per millorar la vida dels residents a Òdena en tots els aspectes propis de la gestió municipal, influint en aquests mateixos per mitjà de propostes a l'Ajuntament, participació en les eleccions, promoció de debats i difusió d'informacions". També asseguren que les decisions de la plataforma se sotmetran a votació i les prendran els seus membres actius per majoria simple. A l'espera d'anar consolidant tot el procés formal per esdevenir plataforma, mentre també es van integrant nous membre al grup, de moment es pot contactar amb Òdena a Fons - Avancem a través del seu perfil de Facebook o del seu web, Odenaafons.org.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.