TORNAR

Joan Puigcercós diu que ‘l’Anoia és una comarca important per a Esquerra’

ERC Anoia va celebrar aquest dimarts la botifarrada contra la Hispanitat

politica
Dimecres, 13 octubre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La pluja no va impedir que la secció comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya portés a terme, dimarts al vespre, la setzena botifarrada en contra de la diada del 12 d’octubre. En aquesta ocasió es va comptar amb la presència del president del partit i candidat a la Generalitat, Joan Puigcercós, qui es va mostrar convençut del paper que jugarà ERC en el futur de Catalunya.

La botifarrada, sota el paraigua

Joan Puigcercós i Jordi Calpe

En primer lloc va dirigir-se al públic l’alcalde dels Hostalets de Pierola, Jordi Calpe, que figura al número 12 de la llista d’ERC per Barcelona. Calpe va dir que ‘serà tot un honor i un orgull representar l’Anoia, i tot un repte intentar substituir Marina Llansana’. Precisament sobre l’anoienc, Joan Puigcercós va dir que ‘mereix tota la confiança d’ERC i és una persona amb molta vàlua’. El candidat a la Generalitat va recordar que l’última decisió la tenen els votants, però va afirmar que passi el que passi ‘l’Anoia és una comarca important per a Esquerra’.

El líder d’ERC es va mostrar optimista de cara a les eleccions catalanes: ‘Penso que hem aconseguit superar un període advers, i que ara ERC serà decisiva. Hem d’aconseguir ser els àrbitres de la situació, i poder aportar credibilitat davant de les ‘aventures’ que ens prometen la independència al gener’.


3 Comentaris

n

nit

olot

13 d'octubre 2010.16:01h

Respondre

Climent,stic completament d’acord amb tu, la Marina es una dona amb molt carisma,tota la gent d’erc hem tingut uns quans anys per conexer a la Diputada, a nivell de la vostra comarca us ha... Llegir més dexa’t una molt bona feina feta , n’estic segura.
Per lo k he llegit vol reempendre la seva vida per lo tant..... molta molta sort. Ara s’ha de dexar pas a un nou candidat i segur que si d’aquí set anys fem una val.loració almenys posarem el llistó a la mateixa alçada.
Salud company

C

Climent

13 d'octubre 2010.10:50h

Respondre

No tinc excessives referències del candidat anoienc d’ERC però queda molt lluny de tenir el carisma de la Marina Llansana que tot i no ser de la meva corda, penso que representava més a la... Llegir més comarca que el nou proposat.
Recorda el candidat que la última decisió la tenen els votants. Espero que aquests recordin el que ha fer i sobretot deixar de fer ERC pel país.
En Puigcercós diu que han aconseguit superar un període advers? Qui l’ha superat, ell?
Esquerra?
Jo no veig cap superació, al contrari, han col•laborat directament a enfonsar el país.
Diu que han d’aconseguir ser els arbitres. L’àrbitre no és aquell que rep per tots costats?
Doncs ja m’està be, que els escalfin de valent i veure si espavilen, que set anys fent el dropo i xarrupant de la mamella del poder es massa temps.

L

Lourdes

Igualada

13 d'octubre 2010.08:07h

Respondre

Molls com gats, però molt contents.Ja ho saveu,ara ens em d posar tots les piles i a treballar fort per treure bons resultats.;)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.