TORNAR

Inaugurada la nova seu del Partit Popular a Piera

José Mourenza explica que serà una 'oficina d'atenció al ciutadà

politica
Diumenge, 10 octubre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El president i portaveu del grup municipal del Partit Popular de Piera, José Mourenza, juntament amb els càrrecs comarcals i locals del partit, van inaugurar aquest dissabte la nova seu del PP a Piera, situat a la carretera d’Igualada número 45.

José Mourenza, Pere Calbó, Joan Agramunt i Dolors Montserrat

A la inauguració hi van assistir la portaveu del PPC al Parlament de Catalunya, Dolors Montserrat, i el regidor d’Igualada i diputat al Parlament, Pere Calbó, així com el President Comarcal de l’Anoia, Joan Agramunt, que van acompanyar Mourenza a aquesta inauguració.

L’acte va comptar amb l’assistència de més de 100 afiliats i simpatitzants del partit. En aquest sentit Mourenza es va mostrar 'orgullós de congregar tanta gent a un acte tan important per a la ciutat de Piera, que suposarà l’inici d’una nova era al municipi on el Partit Popular treballarà per solucionar els problemes reals dels ciutadans'. Agramunt va expressar també el seu agraïment per la presència de representants de CiU i PSC a la inauguració.

Durant el transcurs de l’acte es va atorgar una placa en reconeixement a la trajectòria com a president comarcal de l’Anoia a Ernest Bausili, ara actual president d’Igualada. Un reconeixement com a polític i com a persona que va més enllà del propi partit. El president de Piera va puntualitzar el seu desig que la nova seu es converteixi en 'una oficina d’atenció als ciutadans on es puguin atendre totes les consultes i queixes que els habitants facin arribar, així com posar a l’abast de totes les entitats i associacions del municipi la nova seu per la celebració de reunions i actes'.

Dolors Montserrat va destacar els principals objectius de l’obertura de la nova seu a Piera, el segon municipi en nombre d’habitants de la comarca, entre els quals es troben ' enfortir la presència del Partit Popular a la comarca i apropar el projecte del partit a tots els ciutadans'.

Finalment el president va expressar el seu malestar per l’abandonament de les urbanitzacions del municipi, on no s’ha invertit en els darrers 30 anys. 'Piera està patint un sectarisme per part de l’equip de l’actual govern, amb un repartiment de pressupostos totalment desproporcional', va manifestar Mourenza. 'No és coherent que barris de 1.500 habitants, que suposen un 10% de la població, rebin només un 1% del pressupost', va concloure.

PP Piera


1 Comentaris

p

parcelaire

piera

10 d'octubre 2010.11:35h

Respondre

...no és cert que s’0blidin les urbanitzacions, ni que rebin menys calers ans el contrari....però sí és cert que és un ”gremi” problemàtic per la seva poca integració,civisme i educació... Llegir més (no tots és clar)...no us calen més calers, sinó educadors, de debó...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.