TORNAR
PUBLICITAT

ERC organitza la 16a Botifarrada Popular contra la hispanitat

Enguany, amb la presència del president d'Esquerra, Joan Puigcercós

politica
Dilluns, 11 octubre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
ERC ha tornat a organitzar, una vegada més, la ja tradicional botifarrada contra la diada de la Hispanitat. Segons Esquerra, 'enguany ens trobem davant d’una situació extremadament complexa per l’autogovern del nostre país, amb un Estatut retallat i decapitat que ha deixat l’autonomisme en paper mullat, mostra que la via estatuària és el passat i que cal mirar el futur on siguem només els catalans i catalanes qui el puguin decidir'.

Joan Puigcercós

Des d’ERC 'creiem fermament que ha arribat el moment de fugir d'Espanya i apropar-nos a Europa, començant una nova etapa, que no serà ni constitucional, ni autonomista sinó que serà la de l'Estat propi, un Estat que s'ha de guanyar amb el respecte i la tolerància. L’única sortida viable davant aquest atzucac és la independència del nostre país, la independència de Catalunya. És per tot que Esquerra Republicana de Catalunya continuarà pencant de valent per aconseguir, amb el suport de tots els catalans i catalanes, conduir el nostre país a la plena sobirania, a la llibertat'.

La botifarrada tindrà lloc aquest dimarts 12 d'octubre a les 19.30h a la Plaça dels Porcs d’Igualada. Enguany es comptarà amb la presència del President i candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya a la Generalitat, Joan Puigcercós. Es poden recollir els tiquets de la Botifarrada al local d’ERC a Igualada (carrer d'Òdena 37), o adquirir-ne durant l'acte al preu simbòlic de 2€.

ERC Igualada


2 Comentaris

I

Igualada neta

Igualada

11 d'octubre 2010.12:39h

Respondre

Pensava que convidaríeu el vostre amic José Montilla, però clar, resulta que a ell ja li agrada això de la hispanitat.

D

Daniel R.

Òdena

11 d'octubre 2010.09:46h

Respondre

Diada de la Hispanitat?????????? No, no, no, esteu equivocats. És el dia del PILAR.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.