TORNAR

Es fa pública la llista electoral d'ERC a Igualada

Dels primers 11 candidats de la llista, tres són militants del partit, la resta són independents

politica
Diumenge, 25 gener 2015. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'assemblea d'ERC a Igualada que es va celebrar dissabte 23 de gener a les 17'00 h va aprovar la proposta de llista per a les properes municipals 2015. La llista l'encapçala Josep Maria Palau, seguidament Carolina Telechea, Enric Conill, Iolanda Gandia, David Prat, Maria Fernández, Sussana Llopart, Toni Claramunt, Gemma Balsells, Antoni Olivé i Lluís Segura. 

L'assemblea d'ERC a Igualada que es va celebrar dissabte 23 de gener a les 5 va aprovar la proposta de llista per a les properes municipals 2015. Com ja va avançar Anoia Diari, la llista va encapçalada per Josep Maria Palau, actual alcalde de Jorba, que va ser escollit cap de llista el 22 de desembre per la secció local d'ERC. La llista està formada per Carolina Telechea, advocada, Enric Conill, arquitecte, Iolanda Gandia, ex nedadora i gestora d'equipaments esportius municipals, David Prat, realitzador audiovisual, estudiant de ciències polítiques i president de la JERC, Maria Fernández, infermera responsable del consorci sociosanitari de Santa Coloma de Queralt, Sussana Llopart, sociòloga i experta en participació ciutadana, Toni Claramunt, president de la Penya Blaugrana, Gemma Balsells, cap d'estudis de l'Escola Garcia Fossas, Antoni Olivé, economista i professor de la Universitat Ramon Llull i Lluís Segura, informàtic i president de Unicoop Cultural propietària i gestora del Teatre de l'Aurora. Dels 11 de la llista, només tres són militants d'ERC, la resta són candidats independents. 


4 Comentaris

R

Ramon

27 de gener 2015.00:42h

Respondre

Després de 8 anys com alcalde (i uns quants més ”de partit”), canviar de ciutat no és regeneració democràtica, és viure de la política

J

Jaume

27 de gener 2015.13:35h

Ramon tranquil que 8 anys no son res al costat de l’herencia generacional que tenim ara al concistòri, els de CIU estan espantats perquè ERC porta una molt bona llista!! Espero que no pactin amb... Llegir més aquesta patuleia

j

juan

26 de gener 2015.13:39h

Respondre

Es curiós que entre advocats infermers catedràtics, arquitectes ,sociòlegs, alcaldes en exercici un del components de la llista presenti com a targeta de presentació un únic mèrit , President... Llegir més de la penya blaugrana de Igualada i es que el Barça es mes que un Club.

J

Jordialbert Nonroig

Igualada

26 de gener 2015.16:15h

gens curios...es tracta d’una llista molt complerta, amb molts punts de vista diferents. No ho consideris poca cosa, en molts països es valora molt el lideratge i la capacitat de ser responsable... Llegir més d’un projecte.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.