TORNAR

El mediàtic Carlos Navarro anuncia que de ser alcalde es baixarà un 50% el sou

DECIDE fa els primers passos al mercat de divendres de Vilanova del Camí

politica
Divendres, 24 abril 2015. 15:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

Amb la seva veta enèrgica que els espectadors de les cadenes privades espanyoles tant coneixen, Carlos Navarro, el flamant cap de llista de DECIDE, s'ha presentat el matí d'aquest divendres al mercat de Vilanova. Per començar, ha anunciat mesures dràstiques i ha criticat amb duresa l'Ajuntament actual

Tres persones de DECIDE (Derecho, Ciudadanía y Democracia) han engegat la campanya per donar-se a conèixer poc després de les 12 d'aquest divendres 24 al mercat vilanoví. I a un d'ells no li feia falta donar-se a conèixer gaire. Carlos Navarro, ex concursant de Gran Hermano, i candidat número u de DECIDE ha explicat els punts bàsics del programa electoral de la formació. Han arrencat atacant a l'alcaldessa, Vanesa González, i al seu equip. Navarro -popularment conegut com el 'Yoyas'- ha afirmat que d'accedir al govern "rebaixarem a la meitat el sou de l'alcalde, que ara és de més de 3.400 euros".

"Suposo que em coneixeran pels mitjans de comunicació, però ara els vull parlar d'un projecte que tenim amb uns veïns" ha començat el candidat davant una càmera. Ha anunciat que els 3.400 euros que es cobra per la dedicació a l'alcaldia en el seu cas es retallaran a la meitat, que cap regidor cobrarà sou, només indemnitzacions, i que els serveis privats que l'Ajuntament té en concessió "es municipalitzaran. No venim a governar, sinó a administrar". 

Carlos Navarro ha remarcat vàries vegades la seva promesa de reduir la despesa política "i més quan hi ha nens que passen gana. S'ha d'acabar la despesa supèrflua". Després, ha tancat la seva intervenció amb que "podria prometre moltes coses, però només puc dir que serem honestos i no robarem. S'han acabat els sofismes i les hipocresies. Pròxima estació: sentit comú".

Després ha agafat la paraula la presidenta i fundadora de DECIDE, Imma González, que ha exclamat que "ens presentem perquè no vèiem a ningú a qui votar. Vilanova del Camí ha sofert una involució. La nostra finalitat és que hi hagi més justícia social i que es generin llocs de treball". González, amb un bagatge de quatre anys com a regidora, assegura que "l'oposició actual és un forat negre. No ens fiem dels comptes de l'Ajuntament. Fa 36 anys que hi són els mateixos. Cal una auditoria a fons, a l'entrar i al sortir del mandat". 


2 Comentaris

j

jaumet

vilanova

28 d'abril 2015.13:17h

Respondre

Prou reality shows sisplau. Estem per altres coses ara.

C

Carlos

Vilanova

25 d'abril 2015.08:48h

Respondre

Diuen que es presenten perquè no veuen a ningú a qui votar. Sona estrany en un municipi que té el rècord de llistes electorals de la comarca i potser de Catalunya.
Fa gràcia que diguin que no... Llegir més cobraran salari i que cobraran per indeminitzacions. És com no dir res si no diuen les indemnitzacions ni el salari. A Òdena els del PSC de 2007 a 2009 cobraven per indemnitzacions i s’enbutxacaven molt més que quan posteriorment van tenir salari fix.
Dit això, lamento que aquest mitjà dediqui l’espai que està dedicant a aquesta cosa que en diuen llista de DECIDE

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.