TORNAR

ALHORA, liderat per l'eurodiputada Clara Ponsatí i el filòsof Jordi Graupera, va fer parada a Igualada el diumenge

politica
Dijous, 9 maig 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

ALHORA, la formació política liderada per l’eurodiputada Clara Ponsatí i el filòsof Jordi Graupera, ha fet ruta aquest passat diumenge per les comarques del Penedès, Anoia i Bages per prosseguir amb la campanya electoral que els ha de dur al Parlament el pròxim 12 de maig. La parada a Igualada va tenir lloc a la plaça de Cal Font a les 12.30h del matí. 

Clara Ponsatí, cap de llista de la candidatura, va desgranar el programa electoral d’ALHORA per als veïns d’Igualada: “ALHORA el concebrem com el moviment civil que necessiten aquells catalans i catalanes que van lluitar per a la independència fins a l’octubre del 2017, i que ara necessiten una eina per reprendre aquell combat”.

La cap de llista per Barcelona va dir que la distància que separa ALHORA dels partits del Procés és abismal: “això es va fer palès des de la nit de l’1 d’octubre, quan es va començar a veure que el lideratge polític no estava a l’alçada del que havia fet el poble català aquell dia”.

De Salvador Illa, Ponsatí ha dit que “és un magnífic candidat de Ciutadans. Però, fonamentalment, és el representant del partit amb el qual ells, ERC i Junts, han pactat al Congrés dels Diputats. És el candidat de Pedro Sánchez, a qui ells han fet president. És pur PSOE, el partit amb el qual ERC i Junts pacten ajuntaments, diputacions i consells comarcals”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.