TORNAR

El PP reclama un canvi de dates per la celebració del Rec Stores

Presentarà una moció al ple demanant que coincideixi amb les rebaixes

politica
Dilluns, 17 juny 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El grup municipal del PP a l'Ajuntament d'Igualada presentarà una moció reclamant el canvi de dates en la celebració del Rec Stores. Es demanarà que l'esdeveniment comercial coincideixi amb el període de rebaixes.

Rec.07

La moció afirma que el RecStores es celebra des de fa anys a la ciutat d'Igaualada, i assegura que l'esdeveniment ' és positiu per al conjunt estratègic i general de ciutat, que promociona Igualada' i representa un revulsiu per a l'economia, la cultura, la gastronomia i l'hosteleria.

De totes maneres, afegeix, 'en les dates en que es realitza, entenem que no són les més apropiades, sobretot pel comerç tradicional de la ciutat, que obre de manera permanent'. Afirmen que 'la celebració del RecStores no pot anar contra els interessos del comerç permanent de la ciutat'.

Des del grup del PP s'entén que 's'han de sumar sinèrgies, entre els esdeveniments comercials i altres que han de rellançar la ciutat d´Igualada' i per això proposen 'promoure el diàleg i alhora instar als organitzadors del RecStores, a obrir les converses i negociacions necessàrias amb Igualada Comerç, per tal de procedir al canvi de dates de la celebració del Rec.0 per tal que coincideixin amb el periode de rebaixes per tal de no causar greuges comparatius amb el comerç tradicional, fixe i de sempre de la ciutat'.


10 Comentaris

e

eugeni

igualada

17 de juny 2013.23:56h

Respondre

Pregunta per UBIC - IGUALADA COMERÇ quantes botigues del REC estan gestionades per botiguers igualadins?
Resposta : la mayoria : VIALIS: TALO RAS , PEPE JEANS: LUMBERTON amb alguna marca mes
CUSTO... Llegir més : LA MODA
JAVIER SIMORRA: lula outlet
PUNTO BLANCO
MESCALINO
MICU MICU
REEF : FREDERIC HOMS
MEYBA : IGUALADINA DE MARCAS
BUFF .....
Aixo tambe s’ ha de dir que tambe hi ha comerç de la ciutat AMAGAT O CAMUFLAT pero hi es , perque s’ amaga aixo ? No interesa....

J

Joan

Igualada

17 de juny 2013.18:27h

Respondre

Aquesta proposta també deu incloure que la Botiga al Carrer o la Igualada Urban Running es faci en època de rebaixes, oi?
Entenc que si una cosa no es pot fer, l’altra tampoc. O es que els preus... Llegir més no estan rebaixats durant aquests events?
I quan parleu d’avantatges, algú podria sumar totes les subvencions de diner públic que reben els de Igualada Comerç, ÚBIC o aquests tipus de lobby?
Igual si hi hagués més informació de totes les parts, demanaríem que s’acabessin els privilegis d’uns quants que ja fa molts anys que duren.

E

Ester Vich

Igualada

17 de juny 2013.16:32h

Respondre

El PP i la UBIC, volen la destrucció del REC. El primer pas.

C

CesK

Igualada

17 de juny 2013.14:23h

Respondre

aha...

Els comerciants igualadins, pel que m’han explicat (i ells mateixos no volen donar la cara perquè llavors els linxen). Van fer petició de poder participar a les REC stores i se’ls hi va... Llegir més denegar participar-hi de cap manera, ni agrupats, ni individualment. Ès a dir, per exemple, obrir una adoberia en que trobessis peces o roba de totes les botigues igualadines està prohibit per l’organització. Si no és així agrairia que ells mateixos publiquessin un comunicat a aquest mitjà convidant-les a participar en la següent edició sota un nom genèric com Igualada Stores.

També resulta curiós, que ningú parli de que aporten aquests a Igualada. Sortir a la premsa? paguen alguna llicència? lo que hi ha és molta permisivitat per part del Ajuntament vers els foranis i, als que tributen i paguen tot l’any imposts i donen vida a Igualada, tot son pegues (ah no, gràcies, obren mini botigues amb lloguers subvencionats) o això és el que acaba semblant si tens un negoci a Igualada o intentes obrir-lo.

Potser hauríem de ser més amplis de mires i envers de donar la culpa a uns o als altres mirar de fer que tots s’en puguin beneficiar.
La tàctica de l’Ajuntament fins ara ha sigut permisivitat per un costat i orelles sordes cap al altre. I això quan hauria de mediar no és la solució.

------- temes a considerar:

Als que demaneu per què les botigues no fan res us preguntaria, i si ho fessin no els criticarien igual? a Igualada tenim especial debilitat per criticar ”als de sempre” i aplaudir tots als mateixos ”perquè son els bons de la pelicula”.
Estic segur que si quan obren les REC stores els botiguers es posessin a fer Rebaixes... ah no, que ells tenen una llei que acomplir i no poden fer rebaixes en període fora de rebaixes! www.consum.cat/temes_de_consum/rebaixes/
Meny demagògia, el tema aquí és que uns aprofiten un Ajuntament que els deixa fer s’estan enriquint i perjudicant el comerç local deliberadament.

Els comerciants no depenen només de la UBIC, Igualada Comerç, etc... l’Ajuntament també hi pinta i molt. I quan se l’hi fa segons quines propostes no les accepta. Com per exemple els canvis de sentit d’alguns carrers que només han molestat veins i comerciants des de fa anys i s’ha demanat es revertissin, i que MAI s’han dignat a revisar. Però clar, que fàcil és dir que les REC stores molen i els comerciants igualadins son tots uns carques que viuen en el passat... quan a Igualada només quedin bars que obrin algun cap de setmana i per les botigues al REC i a comprar hagueu d’anar, si o si, a Abrera, Manresa, etc... també serà només culpa dels botiguers que no s’han sapigut adaptar.

Un exemple de que els botiguers no son tant carques, www.igualadashowroom.cat molts botiguers hi han participat i no han criticat aquest sistema, perquè és inclusiu i no vulnera les regles del joc. Quan quelcom neix per millorar la ciutat és inclusiu, no exclusiu. Tota creació exclusiva acaba sent perjudicial perquè treballa per uns pocs que els hi importa molt poc el global.

T

Telesfor

Igualada

17 de juny 2013.13:01h

Respondre

Qui no té feina el gat pentina? I qui els ha cridat a aquests ara? Que volen salvar els quatre vots que els queden? Per qué no s’ocupen dels seus problemes, que son prou greus i deixen... Llegir més d’incordiar als que fan coses que funcionen? Les gavines son brutes i fan molt xivarri, però al menys tenen bona vista!

G

Gemma

Igd

17 de juny 2013.11:01h

Respondre

Sembla increïble que cada vegada que hi ha una bona iniciativa a Igualada encara surtin els quatre carques que se la vulguin carregar!!
En aquest món o evoluciones o desapareixes, és el què hi... Llegir més ha!!

I

Ivan

Òdena

17 de juny 2013.10:57h

Respondre

Sols una reflexió, que havia fet l’UBIC fins l’arribada del REC.0??????

resposta: res!!!!!

Iniciativa: 0

Resultat: la botiga al carrer que ja no atrau ni els igualadins

De que es queixen... Llegir més dons!!!!!

a

albert

igd

17 de juny 2013.10:46h

Respondre

Els senyors d’igualada Comerç farien bé de no remar en contra i meditar perquè els igualadins comprem casi sempre la roba fora de la ciutat i perquè el 40% creu que el comerç igualadí... Llegir més necessita renovar-se, ho deia una enquesta d’aquest diari fa pocs dies. El Rec Stores els agradi o no ja és un fenomen i tenim la sort que està fet per igualadins i que es fa a igualada. La d’aquests comerciants (que són quatre i parlen per boca de tots) és una actitud molt nostra però molt trista: el Rec no m’agrada perquè ho saben fer millor que jo i per tant me’l carrego. En cap cas se’ls passa pel cap adaptar-s’hi ells. Els itv són així, què hi farem. Amb un gremi de comerciants que treballa amb mentalitat de poble petit no anirem gaire lluny, esperem que el canvi generacional arribi aviat.

M

Maria

Igualada

17 de juny 2013.09:34h

Respondre

Una idea: i si l’UBIC s’integrés dins de les REC Stores? Buscar el seu lloc o apartat dins d’aquesta celebració? En comptes de discrepar buscar la manera de unir-se. Hem de buscar millores... Llegir més per la ciutat tots plegats i no discutint.

B

Blanca

Igualada

17 de juny 2013.08:14h

Respondre

Una llàstima que els botiguers d’Igualada no sàpiguen aprofitar la visita de les 70.000 persones que atrau el REC.
Limitar-se a la queixa i a la pressió sobre l’ajuntament per a que els... Llegir més elimini la competència, no és la solució.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.