TORNAR

ERC Anoia participa en la definició del full de ruta cap a la independència

Reunió a Prats de Lluçanès com a pas previ a la Conferència Nacional

politica
Dilluns, 10 juny 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Representants de l'Anoia d'ERC s'han reunit aquest dissabte a Prats de Lluçanès juntament amb altres representants de les comarques centrals per participar de la Sessió Territorial de la Conferència Nacional d’Esquerra Republicana corresponent a aquesta demarcació. Aquesta trobada, que ha tingut lloc a Prats de Lluçanès, és l’avantsala de la que es realitzarà els dies 6 i 7 de juliol a l’Hospitalet de Llobregat, que aplegarà totes les federacions territorials del partit.

Reunió a Prats de Lluçanès

L’objectiu de la reunió era la presentació de la ponència política, el full de ruta elaborat pel partit per assolir la independència, que ha anat a càrrec de la senadora Esther Capella. Segons Capella, aquest procés “permet definir com fer la transició cap a l'estat independent i posa les bases sobre com volem organitzar el nou país, el que és clau perquè el procés sigui creïble i vagi guanyant adhesions".

Els militants i simpatitzants del partit han pogut debatre el text, i hi han proposat i votat esmenes per tal d’enriquir-lo.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.