El Campus Universitari d’Igualada-UdL. Una aposta pel territori i per la formació de qualitat

La Universitat de Lleida (UdL) ha fet una aposta decidida per la consolidació dels estudis universitaris al Campus d’Igualada, amb la voluntat de contribuir al desenvolupament econòmic i social d’aquestes comarques, oferint als joves la possibilitat de fer compatible una formació universitària propera i de qualitat amb el seu arrelament al territori. El desenvolupament econòmic i social de l’Anoia requereix, fonamentalment, la retenció del seu talent.

La Universitat de Lleida ofereix, al Campus d’Igualada, titulacions de diferents àmbits: enginyeria en organització industrial, enginyeria química, tecnologies digitals, economia i empresa, infermeria, fisioteràpia i nutrició humana i dietètica. Totes les titulacions tenen pràctiques garantides en empreses i ofereixen la possibilitat de consolidar la formació en anglès. També ofereixen una orientació pràctica i professional per tal de facilitar una ràpida inserció laboral dels  titulats.

Algunes d’aquestes titulacions són úniques a Catalunya, a preu públic, i són de les més demandades pel mercat de treball. Es tracta dels graus en Enginyeria de l’Organització Industrial i Logística i en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació. Aquest darrer, amb una durada de només 3 anys, s’ofereix en format dual, això vol dir que combina la formació acadèmica a la Universitat amb la formació pràctica a l’empresa, mitjançant un contracte laboral.

A més d’impartir cinc Graus, al Campus d’Igualada, la Universitat de Lleida, ofereix un Màster en Enginyeria del Cuir, que és única Europa en la seva especialitat i dos Dobles Graus, un en Enginyeria de l’Organització Industrial i Logística i en ADE i un altre en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia, amb un nombre reduït de places d’accés. D’aquesta manera, només en cinc anys, els estudiants poden obtenir dues titulacions de grau que, de forma separada, requeririen vuit anys i tindrien un cost molt més elevat per a les famílies.

A la web del Campus trobareu la informació detallada de tota l’oferta formativa per al curs 2021/22.

Carles Capdevila, delegat del rector per al Campus Universitari Igualada-UdL

 

 

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.