La pel·lícula del tresor: el Cinto San José ens recomana “Clerks” , de Kevin Smith

Cinto San José. Igualadí (1971).

Em defineixo com un cafeter, a qui agrada i que gaudeix  amb  i de la cuina i de la meva feina, que em permet tenir molt de contacte amb la gent. Aquest any, en farà 15, que regento el Cafè de l’Ateneu.

La pel.li  que recomana es:

“Clerks” (1994) de Kevin Smith, em va sorprendre, sobretot, per ser un film de baix pressupost, sense efectes especials, amb uns diàlegs frenètics, fet en pocs dies, sense actors coneguts i de renom,… i em va fer pensar que amb pocs recursos –i amb ganes- es poden arribar a fer coses que  tenen força interès. Era un film contraposat a tot el cinema dels EUA que habitualment ens arribava.

A més a la botiga del film hi passen moltes coses, fent que un espai normal i corrent esdevingui tot un món ben singular. I em fa pensar en el lloc on estic, un espai petit, però  per on  passa molta gent i  on  passen moltes coses. A més la pel.lícula (que la vaig veure en V.O.S.E.) et fa passar –i a mi em va fer passar- una molt bona estona en una fosca sala de cinema. Això va ser a la sala L’Atlàntida, de Vic."

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.