La pel·lícula del tresor: en Pere Regordosa ens recomana “Camí a l'escola' de Pascal Plisson

Pere Regordosa Busqué

"Sóc nascut a Igualada però penso que podria fer arrels allà on hi hagi bona gent, honesta, treballadora, amb ganes de compartir la vida. M'han demanat que em presenti, però considero que això és el que val la pena dir i per això no hi afegeixo res més.

 M'emociona la vida tal com és i tota obra en què  pugui identificar retalls de vida. Per això us parlaré del documental “Camí a l'escola”.

“Camí a l'escola”, per a mi, és la vida mateixa.  No és només un desplaçament, és la recerca d'un futur millor,  una inversió en esforç i il·lusió, és un aprenentatge actiu, tot fent camí, superant dificultats, compartint pors, riscs i alegries. És l'expressió del compromís amb si mateix i amb els altres. En poques pel·lícules hi he vist  condensada la vida tal com és, com en aquesta. Hi he identificat  l'amor, l'amistat, la  solidaritat, la senzillesa, però també la indiferència, la cruesa de la realitat de cada protagonista. I, malgrat tot, també hi he trobat el sentit de l'humor, l'esperit resolutiu dels i les joves protagonistes, una metàfora del que és fer-se gran pas a pas. Per això, us la recomano".

 

 

 

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.