Polítics d’Igualada, no deixin de fer campanya

Dissabte dia 13 de juny es constituiran els nous ajuntaments. Més enllà del paper que haurà d’assumir cada partit en el proper mandat, estaria bé que aquestes formacions seguissin fent campanya electoral.

Hem vist, les darreres setmanes, com els polítics de totes les formacions feien el porta a porta pels barris d’Igualada, es reunien amb les entitats de la ciutat, escoltaven les associacions de veïns i es comprometien a ser la veu dels ciutadans al saló de sessions de l’Ajuntament. Tot això està molt bé, però pot semblar pervers si aquestes accions únicament les fas per campanya electoral. Vaja, que “por el interés te quiero Andrés”. Polítics d’Igualada, no deixin de fer campanya.

Els demano que segueixin trepitjant els barris de la ciutat, escoltant la seva gent, traslladant les seves reivindicacions a l’Ajuntament... Senyors polítics, facin durant aquests quatre anys  allò que tant els agrada fer en campanya; visitar el mercat La Masuca, asseure’s amb la gent gran de les places per entendre el que els passa, el que pateixen, el que els preocupa. Polítics d’Igualada, la ciutat és viva, batega cada dia, i necessita la seva atenció a cada hora que passa.

Polítics d’Igualada, no deixeu que els ciutadans pensin que els han escoltat, els han posat la mà a l’espatlla i els han comprès, únicament per cercar el vot. Seguiu fent campanya durant quatre anys, sense cartells i sense discursos emfatitzats. Facin la campanya de trinxeres, d’arromangar-se, d’escoltar i de comprendre els ciutadans. M’és igual el “com”; fent enquestes porta a porta, anant amb caravana o muntant carpes pels barris d’Igualada. Senyors polítics d’Igualada, segueixin fent campanya.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.