Dimarts, 25/8/2015
1887 lectures

Quin any 2015!

Aquests primers mesos de l’any 2015 han estat molt intensos des del punt de vista informatiu.

Al marge de les notícies que ja estan del tot planificades, n’han sorgit un munt que ens han fet posar les piles a tots els companys i companyes de professió. El primer avís ens va arribar el dia 4 de febrer quan va nevar a les cotes baixes de la Conca d’Òdena. No va ser cap trasbals, però sí que ens va obligar a variar la programació d’aquell dia, i estar especialment atents a les previsions dels temps per si la nevada es volia quedar per més hores, o marxava com va acabar passant.

Una setmana després Igualada vivia una de les situacions més tenses de la seva història. El dia 12 de febrer el ja famós núvol taronja va obligar a confinar tota la població de la Conca d’Òdena. Vaja, sense precedents a Catalunya i a l’estat espanyol.

Després d’uns mesos de treva, amb les eleccions municipals pel mig, arriba l’estiu. Havien estat unes setmanes intenses d’activitat, de campanya electoral, i amb l’estiu que obria les seves portes semblava que els d’aquesta professió d’explicar coses ens podíem relaxar una mica. Doncs no. El dia 12 de juliol havíem d’explicar el tràgic accident de globus, amb un pilot mort, en el decurs de l’European Balloon Festival.

Pocs dies després, el 26 de juliol, s’iniciava a la Conca d’Òdena l’incendi forestal més gran d’aquest estiu, de moment, i creuem els dits. Finalment, el 2 d’agost s’havia de confinar la població de Capellades, Vallbona i Piera per l’incendi d’una indústria desballestadora de cotxes.

Caldrà veure que ens depara la recta final d’any, però ja us avanço que amb la convocatòria d’eleccions pel dia 27 de setembre, ja ens podem calçar. Estarem preparats!

Foto: Jordi Altarriba

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.