El tracte a l’Hospital d’Igualada

El passat 9 de desembre em vaig sotmetre a una intervenció quirúrgica a l’Hospital d’Igualada. No era una intervenció complicada, com la meva en fan centenars al cap d’un any. Voldria aprofitar aquestes línies per mostrar la meva gratitud a tots els professionals que aquell dia em van atendre. No pensava utilitzar aquesta tribuna per fer aquest agraïment personal, però sí que he cregut que era important que quan les coses es fan amb professionalitat i amb un component importantíssim d’humanitat cal destacar-ho. Així que avui em permeto aquesta llicència.

Gràcies al Doctor Salazar i al seu equip, a l’anestesiòleg Dr Genís, i a la infermera Carme que em va atendre aquell dia i que l’endemà, personalment, em trucava a casa per preguntar-me com anava tot plegat. Aquest agraïment, però, m’agradaria fer-lo extensiu a tots el personal de l’Hospital per la feina que fan dia a dia.

En uns temps complicats, amb retallades en els hospitals, amb torns de 24 hores o més, aquest personal dóna el màxim per assolir que els ciutadans seguim atesos en les millors condicions. El gran potencial, però, d’aquests professionals, a part del rigor i la seriositat, és el component humà. Entenc que hi haurà gent que no hagi viscut experiències satisfactòries, però no és el meu cas. Tan important és posar en relleu quan les coses es fan malament, que destacar quan es fan bé. Tendim sempre a dir les coses quan es fan malament o no surten com esperàvem, i de vegades callem quan surten bé. Per això escric aquestes ratlles.

9 Comentaris

e

eduard

Cervera

18 de novembre 2016.15:40h

Respondre

Tant jo ,com el meu germa, em estat operats, per dos excepcionals metges, moltes gracies als equips dels doctors Vasquez i Salazar, per la seva gran destresa professional i per la seva amabilitat... Llegir més infinita. El nostre agraiment perpetu. Ben cordialment

A

Anna

Piera

15 de gener 2016.08:23h

Respondre

Jo també subscric les teves paraules. Al naixement del nostre fill i un post ingrés meu vam ser molt ben atesos per tot el personal; llevadores, ginecòlegs, dones de la neteja, infermeres.. Tots i... Llegir més cada un d’ells sempre atents en tot moment. I sempre que he vingut a visites mai he tingut cap problema. Estic molt contenta dels serveis.

s

sara martinez

terrassa

12 de gener 2016.10:32h

Respondre

Fa 3 anys vaig caure i em vaig trencar la rótula, va ser una experiencia molt dura per mi, pero recordó molt bon tracte, tant el doctor wilches com tot l’equip de fisioterapeutes, se se dubte... Llegir més avui camino perfectament i encara que vaig plorar molt amb el mal que en feia la cama, tots en van ajudar moltiiiissiiiiiim!!! Desde aquí les meves felicitacions a tots l’equip que en van cuidar tant aquest 4 mesos.

A

Antoni Morros Castelltort

Igualada

8 de gener 2016.18:51h

Respondre

Subscric absolutament el teu comentari. Aquest passat any 2015 he hagut d’estar ingressat i el tracte de tot el presonal de l’hospital ha estat molt bo en tots els aspectes. Gràcies.

A

Albert

Igualada

8 de gener 2016.10:22h

Respondre

Molt ben dit Xavi, sovint no recordem de donar les gràcies quan les coses es fan bé, és d’agrair que es faci, per tan, molt ben dit. Felicitats a tot l’equip de l’hospital per la feina ben... Llegir més feta. Endavant!

p

pilar centellas sanguesa

capellades

7 de gener 2016.18:43h

Respondre

yo estic totalment amb el xavi ,per desgracia durant quatre anys ,el meu pare jordi centellas llombart ,va pasar per el hospital de igualada unes cuantes vegades ,va tenir 8 intervencions de gonoll... Llegir més per desgracia li posavan protesis de genoll s li va infectar i aixins em pasat treien protesis posan espaiador i protesis a part ,ha tingut tres infeccions de pulmo ,i molts sustos despues de cada intervencio ,estadas a la uci ,i la ultima un cancer al cap ,que sel va emportat ,desde aqui ya que tinc la opurtunitat ,vui agrair a tots el metges ,infermeres celadors que al ates ,perdoneu que no digui noms es que no en vui deixar ningu ,dumes dirus que a trauma quan ingresaba el jordi centellas llombart ya tremolaban metges i infermeres e infermes ,gracias de tot cor a tota la gent que fa que lla estada del malalt i dels acompanyans mes lleugera , nfelicitats a tota la gent del hospital i el meu agraien ,la pilar centellas la filla del jordi us diu gracias i una abraçada a tots i totes

R

RO

7 de gener 2016.12:56h

Respondre

És molt important, en qualsevol àmbit, reconèixer la feina dels altres: des del cambrer, a la senyora de la neteja, o al professional de renom. Reconèixer-li a algú el tracte i la feina ben feta... Llegir més és el que de veritat dóna una íntima satisfacció personal.

S

Sandra

Igualada

7 de gener 2016.10:16h

Respondre

Bon dia i bon any,
Voldria subratllar les paraules del Xavi Dàvila. L’experiència que he tingut a l’hospital d’Igualada en diverses intervencions i estades de familiars directes ha estat... Llegir més sempre molt positiva. També destaco la professionalitat i el tracte humà malgrat les retallades. Estic d’acord amb que de la mateixa manera que s’ha de fer saber allò que no funciona per tal de millorar, també cal reconèixer la bona feina. Espero que aquestes línies arribin a tots els treballadors de l’hospital d’Igualada. Gràcies i continueu amb la bona feina, que ja veieu que n’hi ha que la saben agrair.

R

Rosa

7 de gener 2016.09:54h

Respondre

Sembla que últimament només servim per queixar-nos sense posar a la balança tot el que es fa bé. Així que molt ben dit i esperem que la recuperació sigui bona! :)

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.