TORNAR

Unes 2500 persones participen en les propostes culturals del Desfolca't a Calaf

El festival ha estat marcat per la pluja, però ha tingut molt bona rebuda per part del públic

cultura
Dimecres, 21 juny 2023. 12:38. Redacció AnoiaDiari.

Els darrers dies 16 i 17 de juny els carrers de Calaf es van omplir de música i cultura per celebrar la 31a edició del Desfolca't. Aquest és un festival que s'ha convertit en imprescindible pels amants del folk i de la cultura popular que fomenta la presència de la música d'arrel i tradicional amb la mirada posada en l'actualitat.

En aquesta edició, 2500 persones aproximadament han acudit al municipi per gaudir de les propostes culturals i gastronòmiques de proximitat que oferia l'edició d'enguany, amb Food Trucks i cervesa artesana.

Tot i que la pluja va marcar el procediment de l'esdeveniment, alguns artistes, com Carlos Núñez, no es van deixar vèncer pel temporal i va poder acabar el seu concert. De la mateixa manera, Som Fetus Belda i de Les Betuzca van improvisar un concert en acústic sota les porxades de la PlaçaGran, fent que el festival s'allargués unes hores més. D'altra banda, el concert de Xavi Sarrià no es va poder realitzar a causa del temps.

Des de l'organització destaquen la bona rebuda del públic i l'ambient participatiu i engrescador que s'ha viscut al llarg de dues intenses jornades en què el folk i la música d'arrel han estat les veritables protagonistes de l'edició d'enguany, alhora que agraeixen profundament la participació de totes les persones que han fet possible el festival, així com l'atenció rebuda per part dels mitjans de comunicació.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.