TORNAR

L’arquitecte igualadí Guillem Elvira presenta una col·lecció de relats visuals a Distanciaments

La mostra s’inaugurarà a la Casa Lluvià de Manresa el 26 d’agost a les 8 del vespre i es podrà visitar fins el 12 de setembre

cultura
Dimarts, 25 agost 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L’autor indaga en la idea dels distanciaments i parla de la transformació de les relacions i els llocs en època de confinament.

El dimecres 26 d’agost a les 7 de la tarda, s’inaugura a la seu de Manresa del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) l’exposició Distanciaments, una col·lecció de composicions abstractes on l’autor explora elements i formes identificables en l’arquitectura, l’urbanisme i la natura, i a on s’hi arriben a llegir des de fets quotidians fins a paisatges de faules i històries de desig.
Cada quadre s’obre com una finestra on s’hi relaten diferents situacions, emocions i llocs situats entre dues normalitats. Cada dibuix és un exercici visual que confronta records i una actualitat per rehabitar i redescobrir.
Guillem Elvira va guanyar el Premi Igual’Art 2018/2019 amb Seqüències Urbanes, una exposició que proposava una mirada poètica, alhora que reflexiva i crítica, sobre la ciutat d’Igualada i ha participat també a l’exposició col·lectiva Arquitectes artistes de la Demarcació de les Comarques Centrals del COAC.
L'exposició Distanciaments s’inclou en el programa d’actes de la Festa Major de Manresa 2020 i es podrà veure a la sala d’exposicions de la Casa Lluvià fins al 12 de setembre.
La inauguració es farà en grups de 10 persones, per mantenir les mesures de seguretat, l’entrada serà esglaonada i es comptarà amb la presència de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy. L’acte inaugural acabarà a dos quarts de 9 del vespre.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.