TORNAR
PUBLICITAT

La biblioteca de Montbui ultima el trasllat a Mont-Àgora

Les obres de Mont-Àgora avancen per estar a punt en breu

cultura
Divendres, 30 gener 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Des de fa un mes la vella biblioteca de Montbui està tancada per al seu trasllat al nou equipament de Mont-Àgora. Aquests dies s'està classificant tot el material i es traslladarà a la seva nova casa

Els treballs per posar a punt la nova Biblioteca de Montbui continuen a bon ritme. Durant les darreres setmanes s'ha classificat el material bibliogràfic existent a la biblioteca vella i que ara s'haurà de distribuir a les diferents àrees del nou equipament, a Mont-Àgora. De forma paral·lela, estan molt avançades les obres de Mont-Àgora, entre elles l'adequació dels diferents serveis (aigua, electricitat, telefonia i telecomunicacions) , la instal·lació de la màquina climatitzadora i dels climatitzadors diversos que donen servei a la biblioteca, vestíbul, sala d'exposicions i banys de la planta baixa, així com també la posada en marxa de la ventilació d'aquesta zona.

El material, empaquetat ja per al trasllatTambé es realitza la instal·lació dels comptadors elèctrics, el quadre general de distribució elèctrica i el quadre general de protecció, la instal·lació de la il·luminació dels diferents espais, les centraletes de seguretat (detecció incendis, sistema de megafonia interna i circuit tancat de televisió). Així mateix, s'estan fent tots els treballs de fontaneria i fusteria necessaris per posar a punt aquestes zones de l'edifici (biblioteca, vestíbul-cafeteria i sala de petit format) així com les instal·lacions bàsiques i necessàries per adequar aquests espais per al seu ús.

A la nova Biblioteca s'hi accedirà per un gran vestíbul, a la planta baixa de l'edifici de Mont-Àgora. Aquesta gran entrada a l'edifici és l’espai que distribuirà els diferents serveis de Mont-Àgora. El primer d’ells, la Biblioteca, ubicada a l’esquerra de la porta principal. La Biblioteca ocuparà dues plantes. A la de baix es dividiran diferents zones temàtiques (revistes i diaris, zona infantil), mentre que a la planta de dalt s'ubicarà el fons general i també una gran sala d'informació i diferents espais polivalents, entre els quals sobresurten un espai de música i imatge, un espai de suport, un espai de direcció, un espai de dipòsit documental i un magatzem logístic, entre d'altres.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.