//Plugins sense CDN ?>
Torna una de les cites gastronòmiques més genuïnes de la comarca de l'Anoia. La Fira de la Vinyala celebra la seva vuitena edició el diumenge 16 de setembre a Òdena.
Barcelona i en concret la seu de la Confraria Gastronòmica del Cargol seran la seu aquest dijous al vespre de la presentació de la Fira de la Vinyala, prevista el pròxim 16 de setembre a Òdena. A 2/4 de 8 del vespre, al restaurant Diagonal Can Soteras, tindrà lloc un acte encapçalat per la xerrada del prestigiós historiador Eudald Carbonell amb el nom 'La cuina amb cargols a la dieta de la prehistòria', a continuació les autoritats i organitzadors presentaran les novetats de La Fira de La Vinyala d'enguany. Després, els confrares i altres assistents gaudiran d'un sopar vinyaler.
Es tracta d'un acte obert per a tothom. Les persones que desitgin gaudir també del sopar, cal que ho facin saber enviant un WhatsApp al telèfon 639167442. El cost del sopar és de 25 euros i constarà d'una amanida Can Soteras, vinyales amb peus de porc i sorbet de llimona. A hores d'ara, la Fira de La Vinyala ja compta amb 42 expositors, dels quals 12 són restauradors de proximitat que oferiran les seves millors receptes fetes a base de vinyales.
Es preparen un total de 1.500 quilos de vinyales perquè tothom que vulgui pugui degustar els diferents plats a la fira o bé els pugui adquirir per a consumir a casa. Enguany, la Fira de La Vinyala tindrà lloc al Parc de la Font a causa de les obres de la plaça Major. La Fira de la Vinyala està organitzada per la Confraria de la Vinyala i per l'Ajuntament d'Òdena i la producció és de Mapamundi.