TORNAR

Igualada acull la 22a Trobada d’aplecs Sardanistes de les Comarques Barcelonines

cultura
Diumenge, 25 febrer 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

Aquest diumenge, 25 de febrer, Igualada acull la 22a Trobada d’aplecs Sardanistes de les Comarques Barcelonines; una jornada que els organitzadors esperen que estigui "plena d’amistat i de joia entre totes les persones amants de la sardana que ens visitaran i esperem també que s’emportin un molt bon record de la nostra ciutat".

Els actes a celebrar son els següents:

A les 10:00 h., al Teatre Municipal de l’Ateneu, acreditacions i benvinguda a l’assemblea.

A les 10:15 h., al Teatre Municipal de l’Ateneu, Assemblea Ordinària de la C.A.S.C.B.. Mentre els acompanyants tenen l’opció de fer una visita guiada per Iguala-da, per retornar al mateix Ateneu abans del concert.

A les 12:00 h., al Teatre Municipal de l’Ateneu, gran concert de Cobla a càrrec de La Principal de la Bisbal. La direcció es a càrrec de Francesc Cassú i Jordi i la presen-tació la farà Imma Pujol.

A les 14:00 h., al Pavelló Poliesportiu de l’Escola Pia, dinar de germanor.

A continuació del dinar, parlaments i acte protocol·lari de traspàs de l’esten-dard de la C.A.S.C.B. i reconeixement als Aplecs que celebren el 25è aniversari.

A les 16:30 h., al Pavelló Poliesportiu de l’Escola Pia, doble ballada de sardanes, amb les cobles La Principal de la Bisbal i Jovenívola de Sabadell.

Es vendran tires per tres paneres; també es servirà un berenar po-pular, similar amb el que fem el dia de l’aplec. A la doble ballada hi pot assistir tothom que vulgui. L’entrada al recinte està per confirmar, pot ser que sigui per l’entrada del pati, al C. Portal, o bé per la Crta. de Valls.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.