TORNAR

Igualada recepta "consells literaris" per Sant Jordi

Els autors locals Jordi Quintana i Alejandro Penalva connectaran amb un Instagram Live

cultura
Dimarts, 21 abril 2020. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A més de la iniciativa de les 'Llibreries Obertes', el Sant Jordi 2020 tindrà altres accions culturals en l'àmbit igualadí promogudes per l'Ajuntament. Els responsables de Narranación o l'escriptor Josep Sampere interactuaran amb els lectors en les activitats proposades pel consistori.

PUBLICITAT

L'Ajuntament d'Igualada vol reivindicar la celebració de Sant Jordi en una situació "excepcional com la que vivim". Per potenciar l'esperit de la diada, l'Ajuntament d'Igualada farà difusió de diferents vídeos amb consells literaris. Els propis llibreters de la ciutat parlaran de recomanacions de llibres a través de les xarxes socials del consistori, del departament de promoció cultural i de la Biblioteca Central. El contingut es podrà seguir amb el hashtag #igdsantjordi.

També la Biblioteca Central d'Igualada se sumarà a la celebració de la diada impulsant una programació pròpia de Sant Jordi. Hi haurà un programa específic d'activitats que es podrà gaudir a través de les xarxes socials i comptarà amb "hores del conta virtuals" amb Anna Garcia i la companyia La Boia Teatre. A més, el dia de Sant Jordi es duran a terme Instagrams live amb els autors locals Jordi Quintana i Alejandro Penalva.

Hi haurà una entrevista amb l'escriptor Josep Sampere, que respondrà a les preguntes que se li facin sobre la seva darrera novel·la, 'Cinco lágrimas verdes'. També hi participaran els escriptors de la comarca Maria Àngels Pineda i Joan Pinyol, així com els responsables de la revista literària Narranación.

Més informació sobre la COVID19 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.