TORNAR

La Mostra ja mira cap a l'any vinent i posa dates: del 15 al 18 d'abril

Fins el 15 d’agost es poden enviar les propostes per a l’any vinent

cultura
Dissabte, 20 juny 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La principal cita del teatre per a infants i joves del país fa punt i a part. No hi haurà edició aquest any i escalfa motors per a la temporada vinent. Aquesta setmana, ha anunciat les dates.

La Mostra del 2020 es va limitar a les pantalles, però la Mostra d'Igualada ja té dates per ser molt més que això. Serà la 32a edició de la fira d'espectacles infantils i juvenils i se celebrarà del 15 al 18 d'abril de 2021, una setmana i mitja després de Setmana Santa. Les companyies professionals ja poden sol·licitar actuar-hi des del 15 de juny i fins al 15 d'agost, a través d'un formulari disponible a la pàgina web www.mostraigualada.cat on es detallen els requisits artístics i les condicions de participació.

La convocatòria resta oberta a companyies professionals que presentin espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, música, circ, etc.) adreçats a un públic familiar, infantil o juvenil, tant si han estat creats per ser representats en espais tancats com a l'exterior. Les propostes poden ser de petit, mitjà o gran format i també poden combinar diversos gèneres. Es tindrà especialment en compte la contemporaneïtat de la proposta, la innovació en el llenguatge escènic, l'aportació en el format, i la dramatúrgia. S'hi poden inscriure companyies d'arreu: catalanes, de la resta de l'Estat espanyol i internacionals. Mostra Igualada està treballant en unes línies de suport a la producció per a companyies en els àmbits del gran format, l'escena per a joves, les noves dramatúrgies i la cooperació entre companyies de diferents territoris. La convocatòria s'obrirà aquesta tardor i culminarà l'edició del 2022.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.