//Plugins sense CDN ?>
L'activitat 'Del trull al plat' va donar el tret de sortida a les activitats del mes de l'oli d'enguany. En aquesta ocasió es van poder visitar els dos trulls d'oli que hi ha a Piera: el molí d'oli de Cal Sadurní i el molí d'oli de Cal Nasi.
La visita va començar a les 10 del matí i va incloure la visita a les instal·lacions, de mans de persones expertes, per conèixer el procés d'elaboració de l'oli, des de la collita de les olives fins que surt envasat a punt de ser venut i consumit. En finalitzar, hi va haver esmorzar popular per als assistents, amb pa torrat, oli nou i botifarra. El mes de l'oli culmina amb la Festa de la Rosta, que es farà el 29 de novembre , a partir de les 10 del matí, a la Nau de Cal Sanahuja. Hi haurà rostada popular, mostra de productes agrícoles i productes artesanals relacionats amb l'oli, degustació d'olivada i allioli de codony, elaboració d'olives en conserva, concurs d'allioli, concurs d'aparadors, sorteig d'oli d'oliva nou, zona infantil...