TORNAR

Els pierencs fan un cop d'ull a la història dels seus molins d'oli

En el marc de les activitats del mes de l’oli

cultura
Dimecres, 18 novembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'activitat 'Del trull al plat' va donar el tret de sortida a les activitats del mes de l'oli d'enguany. En aquesta ocasió es van poder visitar els dos trulls d'oli que hi ha a Piera: el molí d'oli de Cal Sadurní i el molí d'oli de Cal Nasi.

La visita va començar a les 10 del matí i va incloure la visita a les instal·lacions, de mans de persones expertes, per conèixer el procés d'elaboració de l'oli, des de la collita de les olives fins que surt envasat a punt de ser venut i consumit. En finalitzar, hi va haver esmorzar popular per als assistents, amb pa torrat, oli nou i botifarra. El mes de l'oli culmina amb la Festa de la Rosta, que es farà el 29 de novembre , a partir de les 10 del matí, a la Nau de Cal Sanahuja. Hi haurà rostada popular, mostra de productes agrícoles i productes artesanals relacionats amb l'oli, degustació d'olivada i allioli de codony, elaboració d'olives en conserva, concurs d'allioli, concurs d'aparadors, sorteig d'oli d'oliva nou, zona infantil...


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.