TORNAR

El VadeFoodies celebra l'èxit de la primera edició amb 4.000 visitants

18 firmes de la restauració de tota la comarca hi van participar

cultura
Dilluns, 29 juny 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Igualada ha viscut aquest cap de setmana una experiència gastronòmica única. El VadeFoodies, un certament de noves tendències culinàries va omplir el Museu de la Pell d'Igualada de tapes, vins i caves i molt bon ambient estiuenc. L'esdeveniment va tancar dissabte a la nit les portes amb una participació de 4.000 visitants. Al llarg del dia, fins a 18 restaurants d'arreu de la comarca, van proposar ofertes culinàries. 

El primer festival de noves tendències gastronòmiques d’Igualada VadeFoodies tancava portes dissabte a la nit amb nota alta. Al llarg de la jornada prop de 4.000 ‘foodies’ van visitar el Museu de la pell per gaudir d’una variada oferta culinària.

Fins a 18 firmes relacionades amb el món de la restauració, majoritàriament d’Igualada i l’Anoia, van posar a l’abast dels igualadins les seves millors receptes. La majoria de participants valoraven molt positivament una experiència que va superar les millors previsions organitzatives.

A la inauguració del festival, l’alcalde d’Igualada Marc Castells va celebrar l'empenta de la iniciativa i va comprometre el suport de l’Ajuntament d’Igualada per a futures edicions. Per la seva banda, el representant de l’Associació VadeFoodies, organitzadora de l’activitat, Joan Fontanella, va agrair l’empenta que el recentment desaparegut regidor Josep Miserachs havia donat al festival, en  què va creure des d’un bon inici. També va tenir paraules de record per l’empresari igualadí, desaparegut fa poc més d’un any, Lluís Verdés. Finalment, va agrair l’enorme esforç organitzador dels seus companys d’associació.

Un dels plats forts de l'esdeveniment, van ser les conferències programades a l’interior del museu, que van tenir una ocupació mitjana del 80% amb xerrades com “Veganisme i vegetarianisme", "Vins biodinàmics, ecològics, convencionals i naturals", "Foodporn i demo d’apps gastronòmiques", "Producte de proximitat i lògica", "Escumosos i territori" i "Filosofia i alimentació Paleo".  Entre el nombrós públic participant, cal destacar uns 100 "bloggers" relacionats amb el món de la restauració a Catalunya. El festival va finalitzar amb el concert de l’Estival Jazz del grup Gabacho Maroconnection.

Podeu veure un recull d'imatges, aquí


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.