TORNAR

Les votacions de les propostes per la Capital de la Cultura a Igualada comencen el 28 de juny

Es poden votar tres dels 40 projectes que s’han presentat

cultura
Dijous, 24 juny 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Cada persona pot votar un màxim de tres projectes. S'ha de fer a través de la web, on les diferents propostes estaran agrupades en grans àmbits. També hi haurà punts de votació a la Sala d'Exposicions Municipal, al vestíbul de l'Ajuntament d'Igualada i a la Biblioteca Central d'Igualada.

Ha finalitzat la fase de valoració tècnica i 40 projectes culturals presentats al procés participatiu per part de les diverses entitats i empreses culturals d'Igualada, han estat validats per sotmetre's a votació. La comissió tècnica formada per personal tècnic del Departament de Promoció Cultural, Serveis Jurídics, Entorn Comunitari i Cooperació de l'Ajuntament d'Igualada ha treballat conjuntament per estudiar la viabilitat dels projectes i revisar que compleixin tots els requisits. Poden votar totes les persones empadronades a Igualada majors de 16 anys. Es podrà votar del 28 de juny a l'11 de juliol. 

El regidor de Promoció Cultural, Pere Camps FOTO: Ràdio IgualadaLes valoracions es poden trobar al web www.igualadaccc2022.cat, on hi ha detallades totes les propostes presentades. Pràcticament la totalitat d'activitats presentades han estat acceptades per formar part a la fase de votació popular. La validació o desestimació de propostes ha estat comunicada a les entitats i empreses culturals que hagin presentat els projectes. La votació s'efectuarà a través del web de l'esdeveniment i cal identificar-se amb el DNI o NIE.

Les propostes estaran agrupades en els diferents àmbits de la cultura: Patrimoni, recerca, pensament, amb un total de cinc propostes; Cultura Popular i Tradicional, amb vuit propostes; Teatre, dansa, i musicals, també amb vuit propostes; Música, la més nombrosa amb 15 propostes i finalment Art i fotografia amb quatre propostes a votar. En el cas de no disposar dels mitjans tècnics per accedir al web, es podrà votar a través dels punts de votació que estaran ubicats a la Sala d'Exposicions Municipal, al vestíbul de l'Ajuntament d'Igualada i a la Biblioteca Central d'Igualada.

Els horaris seran: a la Sala d'Exposicions Municipal, de dimarts a dijous de 6 a 8, divendres de 2/4 de 6 a 2/4 de 9, dissabtes d'11 a 2 i de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 i diumenge d'11 a 2 i de 6 a 8; vestíbul de l'Ajuntament d'Igualada de dilluns a dijous de 8 a 6, i divendres de 8 a 2; Biblioteca Central d'Igualada, de dilluns a divendres de 10 a 1 i de 4 a 8, excepte el dilluns al matí que la Biblioteca està tancada. Un cop acabat el període de votació, les activitats que presentin un major nombre de vots seran les que s'executaran fins a esgotar la partida pressupostària de 75.000 euros. 


1 Comentaris

E

Enric Solà

24 de juny 2021.08:15h

Respondre

Doncs les propostes encara no estan penjades a la web.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.