TORNAR

L'Ajuntament d'Igualada dedicarà un total de 110.000 euros en subvencions per a empreses

L’ajuda pot arribar a 10.000 euros en una de les línies, pensades per a PIMES que col·laboren

economia
Dilluns, 12 juliol 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquesta setmana el regidor de Dinamització Econòmica Jordi Marcé Termes anunciava que s'obre el termini. La convocatòria s'ha activat aquest juliol i és oberta fins el dimarts 31 d'agost.

L'Ajuntament d'Igualada destinarà un total de 110.000 euros en ajuts per a empreses del municipi. Enguany, la convocatòria consta de tres línies: per a empreses de creació recent, empreses en procés d'adaptació al mercat i; finalment, ajudes a empreses en la realització de nous projectes segons la fórmula de cooperació empresarial.

En l'apartat d'empreses de nova creació, poden demanar ajuts les empreses creades durant l'any 2020 i l'import de les subvencions que s'atorgaran va des dels 500 als 4.000 euros. La segona línia -ajudar a les empreses en el seu procés d'adaptació al mercat- és per a negocis creats abans de l'any 2020 que duguin a terme plans de transformació, reflexió i millora empresarial. L'import de les subvencions d'aquesta línia es troba entre els 1.000 i 5.000 euros.

Finalment, la tercera línia han de "ser un mínim de dues PIMES que cooperin entre elles per a la realització d'un projecte conjunt. L'import de les subvencions d'aquesta línia es troba entre els 5.000 i els 10.000 euros". Segons Marcè, "la importància de continuar treballant per donar suport al teixit productiu de la ciutat i adaptar, aquest any, les subvencions a fons perdut a les noves necessitats i realitats que l'empresa ha d'afrontar". La informació i la tramitació per accedir a aquestes subvencions es pot trobar al web.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.