TORNAR
PUBLICITAT

L’Ajuntament d’Igualada dóna 30.000 euros en subvencions a empreses que han creat llocs de treball estables

S’ha concedit l’ajuda a vint-i-cinc empreses

economia
Dimarts, 17 desembre 2013. 20:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En el decurs del ple municipal ordinari d’aquest dimarts, 17 de desembre, l’Ajuntament d’Igualada ha aprovat l’atorgament de subvencions, corresponents a l’any 2013, per a aquelles empreses i entitats igualadines que han facilitat la creació de llocs de treball estable, és a dir, aquelles que en el decurs del darrer any han dut a terme contractacions indefinides o bé que han convertit contractes temporals en contractes indefinits. Tots els grups municipals hi ha votat favorablement.
PUBLICITAT

L’Ajuntament, com recorda la tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Àngels Chacón, considera imprescindible “donar continuïtat al foment de la creació de llocs de treball per part de les empreses i entitats locals, incentivant així de forma directa la contractació indefinida de treballadors”.

La dotació pressupostària destinada a aquesta finalitat ha estat de 30.000 euros, que han permès subvencionar un total de vint-i-cinc empreses, tenint molt en compte que els llocs de treball generats hagin contribuït a reduir la desocupació entre aquelles franges d’edat de més difícil inserció laboral i d’aquells sectors amb més temporalitat. Els criteris contemplats a l’hora de fer la distribució econòmica han incidit en les variables com ara el sexe, puntuant la dona per sobre l’home i en l’edat del treballador contractat, valorant amb més puntuació els trams d’edat més joves i més grans.

Aquesta línia de subvencions porta tretze anys activa i, des d’aleshores, el consistori hi ha destinat una quantitat global propera als 440.000 euros.

PUBLICITAT

1 Comentaris

C

Carles

Igualada

18 de desembre 2013.08:08h

Respondre

Aquesta noticia no es del tot certa.
al igual que les subvencions donades a la creacio d’una empresa l’any 2012.

Si estaves a l’atur i creas una empresa t’obliguen a ser autonom (están... Llegir més crean un lloc de treball estable),
som dos germans un dels quals estaba a l’atur varem preguntar i a nosaltres no hi tenim dret a demanar dites subvencions.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.