La creativitat per contrarestar les restriccions. Aquesta és la filosofia i la recepta del Somiatruites, restaurant dels germans
Andrés a Igualada, que ja va posar en marxa un servei de menjar per emportar i repartiment a domicili. Això, va permetre mantenir obert el restaurant, encara que fos amb serveis mínims. Ara, impulsa una campanya perquè les empreses no renunciïn a organitzar els tradicionals sopars de Nadal d'empresa, una de les principals fonts d'ingressos anual dels restaurants. Amb el "Sopar d'empresa en sabatilles", es proposa una versió a domicili d'aquest àpat i fa una crida a les empreses perquè segueixin convidant el personal a sopar en aquest format adaptat.
Així, "el dia i l'hora acordats, des del restaurant Somiatruites es farà arribar el sopar personalitzat a la seu de l'empresa perquè cadascú se'l pugui endur a casa ja enllestit perquè no calgui cuinar res". El sopar inclou també un joc que els comensals poden fer a casa, i que consisteix a combinar i emplatar els diferents productes de la manera més creativa possible, penjar una foto del plat a les xarxes socials i competir amb els companys de feina per veure qui ha aconseguit la millor presentació. La proposta guanyadora s'emportarà una experiència al Somiatruites, que pot anar des d'un menú al restaurant fins a una nit d'hotel per a dues persones. El servei de reserves per als Sopars d'empresa en sabatilles ja està en marxa, i es pot fer a través del telèfon 93 803 66 26 o bé del correu info@somiatruites.eu.