TORNAR

Baixa el nombre de confinats a les escoles de l'Anoia

L’Institut de Montbui és el centre més afectat, amb 11 grups i 280 persones confinades

ensenyament
Dimecres, 24 febrer 2021. 09:37. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els centres educatius de l'Anoia han viscut, la darrera setmana, un descens del nombre de grups confinats i de persones aïllades per la COVID-19, tornant a les xifres de principis de mes. Actualment, segons les dades del departament d'Educació, hi ha 22 grups confinats i 512 persones confinades, entre alumnes, docents i altres professionals vinculats als centres. Amb 11 grups i 280 persones en confinament, l'Institut de Montbui és el centre educatiu més afectat a la comarca. Malgrat el descens registrat els darrers dies, l'Anoia continua sent una de les comarques catalanes amb un percentatge més alt de centres amb grups escolars confinats.

La setmana passada l'Anoia va registrar un dels índexs més alts d'afectació per contagis de COVID-19 als centres educatius, arribant a 33 grups i 769 persones confinades.

Avui, segons les dades actualitzades aquest mateix dimecres pel departament d'Educació, el nombre de grups i persones confinades ha baixat fins a 22 i 512, unes xifres gairebé idèntiques a les de principis de mes (21 grups i 513 confinats).

L'Institut de Montbui és el centre més afectat, amb 11 grups i 274 persones que han de fer la quarantena a casa seva. L'Institut Escola de Piera, amb 2 grups i 46 confinats i l'escola Pompeu Fabra, de Vilanova del Camí, amb 2 grups 41 persones confinades, són altres centres amb més impacte actualment a l'Anoia.

L'escola Antoni Gaudí i, al fons, l'institut de Montbui

Hi ha set centres amb un grup confinat: l'Institut Pere Vives Vich (27 confinats) i l'escola Emili Vallès (18), d'Igualada; l'escola herois del Bruc, de Piera (25); l'Institut de Masquefa (23); l'escola Antoni Gaudí (20), l'escola Serra de Coll-Bas de Carme (19) i l'Institut escola Renaixença, dels Hostalets de Pierola (16).

A Catalunya, pugen a 955 els grups escolars confinats (104 més que ahir) i a 23.750 les persones en quarantena (2.697 que ahir).

es dades dels casos COVID-19 als centres educatius s'obtenen del buidatge de les dades que cada centre introdueix a l'aplicació Traçacovid. Aquesta aplicació dona suport als ​centres educatius en el marc del Protocol de casos COVID-19 als centres educatius​​. El Departament d'Educació les actualitza diàriament a través del seu portal. La darrera actualització és dimarts 2 de febrer.

CONSULTA AQUÍ LES DADES I GRÀFICS DE L'EVOLUCIÓ, DIA A DIA, DE LA COVID-19 A IGUALADA I L'ANOIA


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.