TORNAR
PUBLICITAT

L’Escola de l’Ateneu Igualadí des de la mirada de pares i alumnes

Espai patrocinat

ensenyament
Divendres, 7 juny 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Acaba un curs molt especial per a l’Escola de l’Ateneu Igualadí: s’han commemorat els 40 anys de la recuperació de l’escola i això ha permès fer una mirada enrere per veure d’on ve i cap a on va.

Paraules com motivadora, lliure, actualitzada, propera, familiar, innovadora, petita, conscient, dinàmica, responsable, compartida, activa, compromesa, integradora, inquieta, engrescadora... són alguns dels adjectius que fan servir les famílies d’alumnes de l’Escola de l’Ateneu per definir el centre. Les famílies també remarquen valors com el companyerisme entre els alumnes de diferents edats, la participació dels pares, les ganes d’aprendre que tenen els infants, les eines que els nens i nenes reben per a la vida i que fa que el pas per l’escola sigui una experiència única que aporta confiança en ells mateixos. 

 

M’agrada l’escola

Els pares dels alumnes i també d’exalumnes de l’escola expliquen que l’Ateneu “és una escola que va endavant i que enamora” i que veuen en els seus fills “mirades de felicitat, de serenor, maduresa d’inquietud, d’il·lusió, de confiança i de voler-ne més”; també destaquen que “la lectura és molt important”, que “prepara de manera innovadora i molt eficient” promovent entre els alumnes “valors humans tan importants com el respecte, la tolerància i la confiança”. Pel que fa la visió de l’educació, els pares i mares valoren que els infants “aprenen a aprendre i a ser autònoms” i que el projecte educatiu “promou el creixement personal dels nens i nens seguint el ritme de cada infant, treballant en grups i per projectes, treballant conjuntament amb alumnes més grans o més petits i amb la participació activa de tota la comunitat educativa”.

 

 

Pel que fa als alumnes, concretament els de sisè que enguany acaben el seu pas per l’escola, s’emporten records concrets: les colònies, les festes i celebracions, les estones de patí amb el galliner i l’hort, etc... però també diuen que s’emporten “moltes emocions, companyerisme, alegria, molts aprenentatges i amics i bons records” i asseguren que “l’Escola de l’Ateneu la portarem al cor i sempre l’estimarem perquè aquí ha estat el nostre primer pas per ser qui som ara i qui serem en el futur”.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.