TORNAR

Escola Mowgli adquireix la totalitat del centre de secundària Escola Anoia

ensenyament
Dilluns, 20 maig 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

L’Escola Mowgli fa un pas endavant molt important: després de 62 anys d’història creix i reforça el seu projecte educatiu adquirint la totalitat del centre de secundària Escola Anoia.

Es converteix, així, en un dels principals centres educatius concertats de la ciutat d’Igualada, oferint un projecte educatiu continuat des de la Llar d’Infants fins a secundària i, al mateix temps, seguirà obrint-se a l’alumnat d’altres centres de primària d’Igualada i comarca a la secundària, ja que l’Escola Mowgli seguirà amb una sola línia i l’Escola Anoia amb dues.

L’Escola Anoia, una escola concertada de secundària, va néixer el curs 1996-1997, quan es va canviar la Llei d’Educació i es va implantar la Primària i la Secundària. En aquell moment, tres escoles de primària, el Col·legi Jesús Maria, les Escoles de l’Ateneu Igualadí i la Fundació Escola Mowgli, van veure la necessitat de donar una continuïtat als seus alumnes en aquesta nova etapa. De la fusió i de l’adaptació dels projectes educatius d’aquestes tres escoles va sorgir l’Escola Anoia.

Fa un any, Fundació Escola Mowgli va adquirir les participacions de l’Entitat Ateneu Igualadí, en tant que l’Escola va passar a ser un centre públic. Ara ha adquirit també les participacions de l’Escola Jesús Maria d’Igualada. Amb aquest acord, es reforça el lideratge natural de l’Escola Mowgli en el projecte de l’Escola Anoia.

Els dos centres seguiran mantenint la seva autonomia de funcionament però establiran sinèrgies que els reforçaran, com ara l’ús compartit de les instal·lacions o dels serveis. També hi haurà una major vinculació amb el professorat i equip directiu d’ambdós centres, un ampli contacte i cooperació entre els alumnes, aprenentatges compartits, corresponsabilitat i participació.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.