TORNAR

Escola Mowgli, on l’infant és el centre de l’aprenentatge

Portes obertes a les escoles de l’Anoia: Escola Mowgli

ensenyament
Dimecres, 22 febrer 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

 

 

ESPAI PATROCINAT

Una escola petita i familiar, amb un projecte pedagògic en constant evolució, on l’infant és el centre de l’aprenentatge, on el més important és “ser”. Treballem sempre amb l’objectiu de potenciar les habilitats de cada infant, perquè cada criatura és única.

L’Escola Mowgli és una escola petita i familiar, que està ubicada en una antiga casa. Aquesta s’ha anat transformant per adaptar-se a les necessitats però sense perdre’n l’essència. Ja des dels seus inicis, la Fundació Escola Mowgli ha volgut ser un Centre amb inquietuds pedagògiques i en constant evolució. Per això, plantegem i orientem la nostra pràctica educativa per poder respondre als desafiaments del coneixement, en un món globalitzat.

La nostra Escola treballa de manera que l’alumne/a és el centre de l’aprenentatge i, per tant, tots els recursos i espais s’organitzen en funció de les seves necessitats i motivacions. Volem potenciar les seves habilitats i fer créixer la seva creativitat i curiositat en qualsevol àmbit. Volem acompanyar a cada família en el creixement maduratiu, emocional i acadèmic del seu fill/a, proporcionant benestar a l’Escola perquè s’hi senti com a casa.

Aprenem del que vivim, sentim i pensem. Tot el que ens envolta, també la cultura, les llengües i les tradicions, ens ajuda a créixer. L’experimentació, el joc i la imaginació són el motor dels nostres aprenentatges i creacions. Famílies, alumnes i mestres fem l’Escola i ens impliquem en activitats que il·lusionen i estimulen les ganes de continuar creixent amb el projecte Escola Mowgli.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.