TORNAR

El grup de voluntariat de Camins a Igualada rep el premi a la heroïcitat dels petits gestos diaris

Els premis Sant Josep de Calassanç de la Fundació Joan Profitós reconeixen la participació en projectes que van més enllà de la tasca professional

ensenyament
Dimarts, 9 maig 2023. 10:38. Redacció AnoiaDiari.

El grup de voluntariat de la Subseu de Camins; Fundació Social Escola Pia, ha rebut el premi Sant Josep de Calassanç 2023 per la seva tasca diària, durant 15 anys, a favor de la cooperació internacional. La feina feta per per aquest grup de persones voluntàries ha estat clau per contribuir a la tasca de cooperació internacional de Camins; Fundació Social Escola Pia al Senegal des de l’any 2008. Han rebut un premi de set-cents euros, que destinaran a dos projectes: tres-cents cinquanta euros per als Petits del Senegal, i la mateixa xifra per La Peça.

En Manel Bagunyà, la Rosa Sánchez, en Pau Corcelles, l'Antònia Enrich, l'Andreu Escobar, en Pere Gomà i en Bernat Sellarés, membres voluntaris de la subseu, han realitzat durant 15 anys una gran feina de sensibilització a la ciutat, fent presència a la ciutat dels projectes d’acompanyament a infants i joves en risc d’exclusió que porta a terme Camins. 

Així mateix la seva implicació ha sigut essencial per aconseguir finançament per la construcció de dos centres d'educació secundària al Senegal. Concretament, el col·legi de secundària i batxillerat de Thiaroye i el col·legi de secundària de Sokone. La Fundació Joan Profitós va fer públics els premis Sant Josep de Calassanç 2023 el dissabte 6 de maig en el marc de la Jornada de l’Escola Pia de Catalunya. Enguany han sigut premiats per la seva participació en projectes més enllà de la tasca professional els Pastorets de l’Escola Pia de Balaguer per apropar l’alumnat al fet teatral, les Responsables d’Equip d’Educat per visibilitzar les tasques de cures invisibles i el grup que conforma la Subseu de Camins a Igualada com a reconeixement al voluntariat.

Galeria0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.