TORNAR
PUBLICITAT

El Milà i Fontanals oferirà la doble titulació del batxillerat francès, el Batxibac

A Igualada, l’INS Badia i Margarit ja té en marxa aquesta doble titulació que permet atansar-se a la universitat francesa

ensenyament
Dimecres, 10 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A partir del curs vinent, l'Institut Milà i Fontanals d'Igualada oferirà la doble titulació Batxillerat-Batxibac. Serà el segon centre públic d'Igualada on es pugui fer. Les places estaran limitades a 12.

 

PUBLICITAT

La fórmula de doble titulació BatxiBac, que inclou el Batxillerat (Estat espanyol) i el Baccalauréat (França) és fruit d'un acord entre el govern espanyol i el govern francès per oferir les dues titulacions en ambdós països. El BatxiBac es pot cursar en qualsevol modalitat -humanística, social, científica i tecnològica- i comporta fer el 30% de les hores de batxillerat en francès (amb matèries i estades a França) i fer una prova final externa per tal d'obtenir la doble titulació. El BatxiBac, a banda de la competència en llengües (els alumnes acreditaran el nivell B2 de francès en acabar el Batxillerat), els ofereix una titulació internacional i, per tant, obre una nova via d'accés a la Universitat.

L'exterior del centre educatiu, a l'oest d'IgualadaA partir del curs 2019-20, l'institut Milà i Fontanals oferirà el BatxiBac com a continuació del projecte de l'institut Badia i Margarit –amb un projecte educatiu que contempla el francès i les matèries en llengües estrangeres des de primer de l'ESO. Hi podrà accedir l'alumnat amb el nivell exigit de francès. Les places són limitades a 12 i cal fer una prova d'accés.

El projecte BatxiBac públic a Igualada arriba per la necessitat de donar continuïtat al projecte iniciat per l'Institut Badia i Margarit. És fruit d'un treball intens i conjunt de les direccions tant del Milà i Fontanals com del Badia i Margarit per tal de sumar les potencialitats dels dos centres amb una línia continuista i unes instal·lacions òptimes. Per a més informació es poden consultar els espais específics Batxillerat i BatxiBac a la web del centre: https://agora.xtec.cat/iesmila/oferta-educativa/batxillerat/

 

PUBLICITAT

1 Comentaris

E

Eudald

Igualada

10 d'abril 2019.18:25h

Respondre

400 ANYS DESPRÉS... ALMENYS QUE HO PUGUIN APROFITAR LES FUTURES GENERACIONS.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.