TORNAR

La Pobla de Claramunt torna a oferir beques universals per al curs 2023-2024

Les sol·licituds ja es poden formalitzar i inclouen estudiants des d’Educació Infantil Superior a estudis universitaris de grau, postgrau i màster

ensenyament
Dimecres, 13 setembre 2023. 15:16. Redacció AnoiaDiari.

L'Ajuntament de la Pobla de Claramunt ofereix de nou beques amb la voluntat de facilitar l'accés a l'educació i donar suport per a cobrir les despeses de l'ensenyament obligatori i postobligatori.

Aquests ajuts són de caràcter universal i van dirigits a totes les menors de vint-i-cinc anys que estiguin empadronades al municipi o que estudiïn a l'escola Maria Borés.

Les corresponents sol·licituds es poden presentar fins al pròxim 29 de setembre per l'alumnat d'Infantil Superior i Primària, i des del 23 d'octubre fins al 24 de novembre (ambdós inclosos) per a la resta d'estudis.

L'import de la beca destinada a l'alumnat que cursi estudis d'Educació Infantil Superior i Primària serà de 20 euros per alumne/a. Pel que fa a l'alumnat d'ESO serà de 30 euros mentre que per a estudiants de Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Bàsic, Mitjà i Superior l'ajut serà de 100 euros i pels que cursin Estudis Universitaris de grau, postgrau i màster serà de 200 euros.

Les sol·licituds es poden presentar, preferentment, mitjançant instància per la Plataforma E-Tram o presencialment a les oficines municipals els matins de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Més informació al web municipal, www.lapobladeclaramunt.cat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.