TORNAR

Tornen a disparar-se els contagis a les escoles de l’Anoia

Hi ha 24 grups escolars i 560 persones aïllades

ensenyament
Dimecres, 24 març 2021. 08:58. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Actualment hi ha 24 grups escolars confinats i 560 persones confinades, entre alumnes, docents i altres professionals dels centres educatius de l’Anoia. Els darrers 10 dies Educació ha registrat 41 nous casos positius als centres ecuatius de l’Anoia.

Aquests dilluns, el nombre de grups escolars confinats a l’Anoia era 19, amb 468 persones confinades. Tres dies després, aquestes dades han pujat fins a 24 grups confinats i 560 persones aïllades.

Les dades registrades als centres pugen els darrers dies, en paral·lel als principals indicadors de contagi de l’epidèmia, que també tornen a pujar, tant a la comarca com al conjunt del país. 

Segons l'actualització de dades del departament d'Educació, a Igualada hi ha 15 grups i 335 persones confinades. A Montbui hi ha 3 grups i 75 persones confinades. Vilanova és el tercer municipi anoienc més afectat, amb 3 grups i 73 confinats. Hi ha 2 grups confinats a la Pobla, on s’han aïllat 31 persones. Finalment, hi ha un grup confinat a capellades, amb 19 persones que han de passar la quarentena a casa seva.

 

Les dades dels casos COVID-19 als centres educatius s'obtenen del buidatge de les dades que cada centre introdueix a l'aplicació Traçacovid. Aquesta aplicació dóna suport als ​centres educatius en el marc del Protocol de casos COVID-19 als centres educatius​​. El Departament d'Educació les actualitza diàriament a través del seu portal. La darrera actualització és d'aquest dimecres 24 de març.

CONSULTA AQUÍ LES DADES I GRÀFICS DE L'EVOLUCIÓ, DIA A DIA, DE LA COVID-19 A IGUALADA I L'ANOIA


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.