12 medalles pels atletes del CAI a la final dels campionats Catalans Infantil, aleví i benjamí de Terrassa

Eduard Viles va participar en 100 m.ll al trofeu internacional Ciutat de Salamanca

Dilluns, 13 juny 2011. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
El joves atletes del CA. Igualada de les categories. Infantil, Aleví i Benjamí, protagonitzaren una sensacional actuació el passat dissabte 11 de Juny, a les pistes de Can Jofresa a Terrassa, en el decurs de la Jornada final dels Campionats de Catalunya de les categories respectives, que comptaren amb una multitudinària participació dels millors atletes catalans classificats en les Jornades prèvies del Prat de LL. i Tarragona, dels passats 21 i 28 de Maig, respectivament.

Hi participaren un nombrós grup de 29 atletes del C.A.Igualada, amb una brillant actuació global, assolint un total de 12 medalles, 6 d'Or, 1 d'Argent i 5 de Bronze en les proves respectives. D’aquesta manera, el CAI va classificar-se en 1a posició en la puntuació Benjamí entre 32 Clubs participants, amb 57 punts. A més a més, el club igualadí va quedar 7è en Infantils entre 54 clubs, amb 46 punts, i 7è. en Alevins entre 48 Clubs amb 33 punts.

Hector Ramos i Paula Blasco, campions catalans alevins

Pel que fa als Alevins masculins, cal subratllar les actuacions d'Hector Ramos, Bi-Campió de Catalunya en Salt d'Alçada amb 1,51 m., aconseguint així un nou Rècord de Catalunya Aleví, i en Salt de Llargada amb 4,59 m.. Cal ressaltar també el 6è lloc d'Aleix Guzmán en Pes, amb 8,18 m., i les actuacions de Roger Salas, 7è en Perxa amb 1,80 m., seguit de Nil Bacardit, 9è amb el mateix registre d’ 1,80 m..

Pel que fa a les Alevins femenines, va sobresortir la magnífica actuació de Paula Blasco, Campiona en 2.000 m.ll. amb 7’18”37 en una gran cursa, de Judit Salas, 6a en Salt de Perxa amb 1,25 m., de Berta Castells, 8a en 600 m.ll. amb 2’00”12, d'Alba González, 6a en la s/f. corresponent dels 60 m.ll. amb 9”12 i 13a en Llargada amb 3,58 m., i de Mar Belenguer, 8a en la s/f. corresp. dels 60 m.ll. amb 9”32, completant la brillant actuació dels Alevins del CAI a Terrassa.

Els benjamins porten el CAI a la primera plaça del rànquing d’equips

També els joves atletes de categoria Benjamí participants a la final de Terrassa, tingueren una brillant actuació, assolint el 1.er. lloc en la puntuació per equips amb 57 punts, entre 32 clubs participants.

En Benjamins masculí, Eduard Guzmán era novament el guanyador i Campió Català en les 2 proves en què va participar, amb 9”27 en 60 m.ll. i 3,75 m. en Salt de Llargada, mentre Pol Roca assolia també el triomf en el Salt d'Alçada amb 1,20 m., i era 3r i medalla de Bronze en Salt de Llargada amb 3,59 m., en una pletòrica actuació d'ambdós atletes.

Entre la nombrosa participació de les Benjamins femenines van sobresortir les grans actuacions d'Isabela Lago, 4a en Salt de Llargada amb 3,20 m. i 5a a la final dels 60 m.ll. amb 9”94, de Martona Segura, 4a en Pilota amb 20,89 m., i 6a en 1.000 m. marxa amb 6’15”19, i de Marcel·la Solé, 4a en 1.000 m.ll. amb 3’45”83. Berta López era 6a en 1.000 m.ll. amb 3’49”28, i Laura Giménez 7.ª en 1.000 m. marxa amb 6’16”31.

Nàstia Ordi era 9a exaequo en Salt d'Alçada, conjuntament amb Silvia Hohnhaussen, ambdues amb 0,93 m., mentre que Silvia Hohnhaussen era a més a més, 8a en la s/f. corresponent dels 60 m.ll. amb 10”26. María Enrich era 14a en Salt de LLargada amb 2,54 m., i Laia Planas participava en Salt d'Alçada efectuant nuls els seus intents, completant la brillant actuació dels Benjamins del CAI a Terrassa.

5 medalles pels infantils del CAI en campionats catalans de Terrassa

Pel que fa a les Infantils femenines, va sobresortir la brillant actuació de Judit Bascompte, 2a i Sots-Campiona en 150 m.ll. amb 20”89 a la final, i també 4a a la final en 80 m.ll. amb 11”23.

Sobresortiren igualment les grans actuacions d'Anna Asensi, 3a i Bronze a la final dels 80 m.ll. amb 11”00, i també 7a a la final dels 80 m. tanques amb 15”39, i de Joana Guzmán, 3a i medalla de Bronze a la final dels 220 m. tanques amb 36”68, i 10.ª en 1.000 m. Obstacles amb 3’48”34. Jana González era 10a en Salt de Perxa amb 2,20 m.

Pel que fa als Infantils masculins, cal ressaltar les grans actuacions d'Oriol Bertran, 3r. i medalla de Bronze en llançament de Javelina, amb 25,86 m., i del marxador Hector Hidalgo, 3r. i Bronze en 3.000 m. marxa amb 17’05”12.

Cal ressaltar també el 4t. lloc de Pau Just en Salt de Perxa amb 2,30 m., el 6è. de Marcel Abad en 1.000 m.ll. amb 3’11”24, i el 5.é. lloc de Miquel Pineda en la s/f. corresponent dels 220 m. tanques amb 36”12,

completant la brillant actuació dels Infantils del CAI a Terrassa.

El velocista del C.A. Igualada Eduard Viles va participar el passat dimecres 8 de Juny, en la prova dels 100 m.ll. del 14è Trofeu Internacional Ciutat de Salamanca - G.P. Caja Duero, continuant el seu període preparatori pel Campionat d'Europa de Seleccions dels propers 18 i 19 de Juny a Estocolm (Suècia), en el que està previst que participi amb el quartet de relleus de 4 x 100 m. amb la Selecció espanyola absoluta.

Eduard Viles va ser 2n. en la 1a sèrie eliminatòria dels 100 metros llisos, amb un magnífic registre de 10”52, cursa en la que es va imposar Yunier Pérez - Playas de Castellón - amb 10”32, i en la que l'atleta de Mediona va assolir la classificació per la final. Posteriorment, Eduard Viles no va poder participar en la final per uns problemes físics, final guanyada pel mateix Yunier Pérez amb 10”30.

En aquesta edició del Trofeu Internacional Ciutat de Salamanca, van sobresortir també grans actuacions d'atletes estatals particularment del sector de velocitat, amb millors marques estatals de l'any per a Mark Ujakpor en 400 m.llisos amb 46”80, Digna Luz Murillo en 100 m.llisos amb 11”49, Belén Recio en 200 m. llisos amb 24”12, i Olga Ortega en 400 m. tanques amb 57”91, entre altres.