4 de 4: Espectacular inici de l'Igualada a l'OKLliga

Els igualadins derroten el Vic (3-2) i se situen colíders a la taula

Diumenge, 13 octubre 2019. 12:43. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada Rigat ha vençut al Club Patí Vic aquest dissabte al vespre al pavelló de les Comes per 3-2 a la quarta jornada de l'OKLliga. Quarta victòria en quatre partits que situen el conjunt arlequinat al segon lloc de la classificació, només superats pel Liceo, amb els mateixos punts, dotze, però amb un millor gol average.

Els igualadins són els únics que estan seguint el ritme imparable dels d'A Coruña, amb quatre victòries en quatre jornades. El Barça els segueix, a la tercera posició, amb tres victòries i una derrota, patida, precisament, a la pista dels gallecs a la primera jornada.

El Vic arribava a Les Comes sense cap punt. El marcador no es va moure fins al minut 21, quan Baliu va fer el primer gol. Tres minuts després, els osonencs empataven, amb un gol de Sánchez. Un empat inquietant que es va desfer amb dos gols de Bars (30') i Palau (35'). Poc abans de la finalització del partit, Font feia pujar el 3-2 que acabaria sent definitiu.

L'Igualada té una oportunitat per mantenir aquesta bona ratxa al pròxim partit, que disputaran dimarts 22 d'octubre, a les 9 del vespre, a la pista del Lloret, penúltim a la classificació.

IGUALADA RIGAT: Deitg, Pla, Baliu (1), Bars (1) i Méndez (equip inicial). Palau (1), Vives i Yeste.

CLUB PATÍ VIC: Burgaya, Font, Molas, Oller i Povedano (equip inicial). Sánchez (1), Le Berre, Urbano i Font (1).