Albert Torres aconsegueix el tercer lloc a la Duatló de Llinars

La remuntada en el tram de bicicleta, decisiva

Divendres, 18 març 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El darrer diumenge es va celebrar a la localitat de Llinars de Ginebró el 8e duatló de Muntanya de la localitat. Un duatló que cada any va agafant més nivel i prestigi que es disputa en l'entorn incomparable de Llinars del Vallès i on l'anoienc Albert Torres (Best/Pallarès Bicis) va prendre part amb ganes sobretot de millorar en els trams de cursa peu que en aquest duatló eren mes llargs del normal.

La duatló de Llinars presentava un recorregut exigent, amb 5,5 quilòmetres de cursa a peu, els 19 de bicicleta de muntanya i els 4 de cursa a peu finals. Després d'una rápida sortida, l'anoienc Albert Torres va poder mantenir un bon ritme per sota de 4 minuts per quilòmetre però el grup capdavanter format per Camps i Bielsa s'anava allunyant. Amb Carrasco que perdia uns segons i Torres que anava amb quatre corredors més a 1 minut 50 segons dels primers.

Torres, a la dreta, tercer en la DuatlóTot i una bona transició, Torres tenia difícil assolir un resultat entre els cinc primers ja que els rivals eren de bon nivell i les diferències començaven a ser elevades. Però l'organització havia preparat un recorregut de bicicleta molt exigent, sobretot els 10 quilòmetres inicials, cosa que va fer que Torres remuntés posicions. Ja s'havia col·locat en tercera posició absoluta al quilòmetre 5, i després de deixar enrere els seus rivals va contactar gairebé amb el segon absolut, entrant a només 20 segons a la segona transició.

L'últim tram de cursa a peu va ser amb molt bones sensacions, amb un Bielsa que tenia un punt més de gas corrent, però tot i així Torres entrava més que satisfet d'assolir un podi absolut. La victòria absoluta va ser per a l'Albert Camps del team Medina que va dominar la cursa de principi a fi, demostrant el seu altíssim nivell i superioritat