Ariadna Ramos aconsegueix uns bons resultats als mundials juvenils de Llille a França

L'atletas es va classificar dijous en 10a posició en el seu grup classificatori en la prova del Triple Salt

Dilluns, 11 juliol 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
L'atleta vilanovina del C.A. Igualada, Ariadna Ramos, va participar del 6 al 10 de Juliol als Campionats del Mon Juvenils que es van dur a terme a Lille (França), amb una nombrosa participació dels més destacats atletes de tot el món nascuts els anys 1994 i 1995. L'anoienca hi va participar amb la Selecció espanyola Juvenil i va aconseguir una bona actuació en aquests Campionats d'alt nivell internacional.

Ariadna Ramos

Ariadna Ramos es va classificar dijous en 10a posició en el seu grup classificatori en la prova del Triple Salt, amb un millor intent de 12,42 m., el que no li va donar l'accés a la final de la prova.

La gallega Ana Peleteiro va ser 3a a la final del Triple Salt amb 12,92 m., assolint la medalla de Bronze per a la delegació espanyola en aquests Mundials Juvenils.

Dissabte, Ariadna Ramos va participar en la prova de relleus femenina de 4 x 100 - 200 - 300 - 400 m.ll., formant l'equip d'Espanya Youth amb Ariadna Ramos - Ana Martín Sacristán - Elvira Vázquez i Bárbara Camblor. Foren cinquenes de la 2a sèrie classificatòria amb 2’12”00, marca personal de les espanyoles, que no els va donar l'accés a la final de la prova.

Van dominar la sèrie les atletes de Jamaica Youth, amb 2’05”59, seguides de Nigèria Youth, 2s. amb 2’08”44, i eren 3s. Polònia Youth amb 2’08”68, entrant 4s. les representants de Brasil Youth amb 2’10”79. Les espanyoles s'impossàren a Eslovènia Youth, 6s. amb 2’13”17.

Les atletes de Jamaica Youth foren les guanyadores de la final de relleus del diumenge, amb 2’03”42, per davant dels Estats Units Youth, segones amb 2’03”92.

Un total de 45 atletes estatals han participat en aquests Campionats del Mon Juvenils, 25 nois i 20 noies, entre els quals 10 atletes catalans.