Ariadna Ramos, bicampiona de Catalunya júnior en 60 m. tanques i llisos

Albert Hernàndez, bronze en 60m tanques

Dimarts, 6 març 2012. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
L'atleta Júnior del C.A. Igualada, Ariadna Ramos, es va proclamar brillantment el passat diumenge Campiona de Catalunya Júnior indoor per partida doble a Sabadell, en el decurs dels Campionats de Catalunya Júnior en Pista Coberta, que es van dur a terme en doble Jornada de matí i tarda, i comptaren amb la participació dels atletes capdavanters de Catalunya d'aquesta categoria.

Hi van participar 3 atletes del C.A. Igualada, amb una excel·lent actuació global, assolint 3 podis i un lloc de finalista en les proves corresponents, i amb diverses mínimes estatals Júnior.

Cal ressaltar el doble Campionat Català d'Ariadna Ramos en la Final dels 60 m. tanques, amb un bon registre de 9”10, i que era també Campiona en els 60 metres llisos amb 7”84, després d'entrar 1.ª en la s/f. corresponent amb 7”93, en una sensacional actuació de la vilanovina, que hagués sumat també l'Or en el Triple Salt, de no ser per una lesió que va sofrir en el seu primer intent, veient-se obligada a abandonar la prova.

Va sobresortir també la brillant 3a posició i el Bronze corresponent assolit per Albert Hernàndez a la final dels 60 m. tanques, amb un gran ‘crono’ de 8”54, marca personal de l'igualadí, després d'entrar 2.n. en la s/f. corresponent amb 8”76, en una gran actuació de l'anoienc.

El pierenc Ferran Pau, va quedar 5è en els 800 m. llisos, amb un bon registre de 2’03”27, en una prova multitudinària en la que l'anoienc va anar de menys a més, i en la es va imposar Daniel Abate García -A.A. Catalunya - amb 1’57”57.

Va sobresortir el Rècord dels Campionats assolit pel blaugrana Dídac Salas en el Salt de Perxa, amb 5,26 m.