Els arlequinats empaten en un partit decisiu

Monbus Igualada Hoquei Club 1 - 1 Noia

Diumenge, 14 desembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Aquest dissabte al vespre el Monbus IHC ha jugat contra el Noia a la pista de Les Comes. Un partit decisiu pels dos equips per començar a encarar la classificació per la Copa del rei. El partit ha acabat en empat al marcador i, per tant, els d'Igualada segueixen amb el Noia a un punt.

Foto: David FiguerasEl Monbus IHC ha empatat amb el Noia per 1 a 1 en el partit disputat aquest dissabte al vespre a Les Comes. Al minut 27 de la primera part, Aleix Estaller inaugurava el marcador i posicionava els jugadors del Noia amb un punt d'avantatge respecte els homes de Monclús. No ha estat fins a última hora quan, al minut 46, Sergi Pla ha fet el gol d'empat. L'objectiu del partit per part dels igualadins era sumar els tres punts davant el Noia, però no ha pogut ser.

Després del partit d'aquest dissabte, els arlequinats es troben en la novena posició tenint el Noia a un punt.

Proper partit

La setmana que ve s'enfrontaran al Mis Iberica CH Mataró, si guanyen, farien una passa clau per assegurar-se la participació a la copa del rei.