El Barça imposa la llei del més fort

El partit va acabar 1-4 a favor dels barcelonins

Dilluns, 23 novembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Tercera derrota consecutiva de l'Igualada Grup Calaf HC, aquest cop a Les Comes davant els blaugranes. Tot i la derrota, l'equip va tornar a donar la cara i va recuperar les sensacions perdudes la setmana passada davant el Maçanet

La primera part del partit va ser molt igualada, amb un Barça que estava impenetrable en defensa i un Igualada que aconseguia que els barcelonins no anotessin cap gol. La porteria local va estar a zero fins que en un rebuig sense fortuna, Ton Baliu es va fer un gol en pròpia que posava el 0-1. La dinàmica de la primera meitat, però, va ser atacs ràpids dels igualadins i possessions llargues del Barça. La segona part va començar malament, ja que Imatge de la Lliga Catalanael F.C.Barcelona va anotar el 0-2 amb un gol des de darrere de la porteria. A partir de llavors l'igualada va tenir l'oportunitat per marcar que no va saber aprofitar, fins que Met Molas va executar a la perfecció una FD que posava emoció amb l'1-2. Al cap de dos minuts el Barça va fer el tercer que deixava tocat l'Igualada, i finalment el 4t va arribar amb una FD. L'Igualada ho va seguir intentant però la reacció ja no va ser possible.

Toca sumar els tres punts

Ara mateix l'equip és tretzè, tot i que amb un partit menys, i necessita tornar a sumar tres punts. El partit endarrerit es disputarà aquest dimarts a la pista del Caldes, que compta amb qui fins l'any passat era jugador arlequinat, Jassel Oller.