El barri Montserrat celebra l'ascens a segona catalana

La UD Montserrat és campió de lliga després de guanyar La Múnia per 4 a 3

Diumenge, 22 maig 2016. 19:00. Redacció AnoiaDiari.

La UD Montserrat jugarà a segona catalana l'any vinent. Dissabte l'equip va guanyar el títol de lliga del grup 12 de tercera després de superar per 4 a 3 la Múnia. Aquest diumenge el club ho ha celebrat amb una rua pel barri.

Celebració dels jugadors després del partit Foto: UD MontserratTot i l'expectació que genera una final de copa, al barri Montserrat aquest cap de setmana l'atenció estava posada en la Unió Deportiva Montserrat, que amb l'enfrontament de dissabte podia aconseguir guanyar matemàticament el campionat del grup 12 de tercera catalana i assegurar-se l'ascens directe a segona. Un gol del defensa Carlos Marimon al tram final del partit va permetre a la UD Montserrat conquerir el partit i l'ascens. L'equip s'enfrontava a la Múnia, i a falta d'una jornada per tancar el campionat va segellar la promoció gràcies al 4 - 3 aconseguit a Les Comes. Els igualadins es van avançar al marcador amb un gol de Joan Tutusaus al minut 3 i pocs segons després Frank Martínez ampliava la diferència amb el 2 - 0. Les coses comencaven bé per als del barri Montserrat. Tot i això a la mitja hora de partit Borja Álvarez va reduir distàncies, i pocs minuts després Sergi Garcia empatava per als penedesencs. Abans del descans Oscar Pallarès avançava novament els locals.

El club ha fet una rua pels carrers del barri per celebrar el campionatA la segona part el partit va tornar a ser molt intens i La Múnia va aconseguir igualar novament el marcador amb un gol de Jordi Cano; no va ser fins 7 minuts abans d'acabar el partit que Carlos Marimon va sentenciar el 4 - 3 definitiu. La victòria deixa l'equip igualadí primer classificat del grup 12, amb 80 punts i campió matemàtic a falta del partit que ha de jugar a casa l'Olivella la setmana vinent. Així s'assegura ja la presència a segona catalana per la temporada 2016-2017.