Els blaus no treuen rèdit del seu joc i tornen a perdre

Un contracop del Lleida B al darrer minut provoca una nova derrota

Dimarts, 18 octubre 2016. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

La derrota a casa contra el Lleida B(1-2) fa que la situació de l'equip a la classificació -avantpenúltims- comenci a ser preocupant. Aquest CF Igualada ha de mostrar més tranquil·litat en tots el nivells, tenir clar el millor sistema de joc, i portar-lo a bon terme.

Amb només quatre punts, el CF Igualada segueix a la zona baixa de la classificació del grup II de Primera Catalana. Els homes de Ton Mayor no van saber aprofitar el factor casa contra el Lleida B. Des de l'inici del matx, l'Igualada va exhibir un bon toc de pilota, va trenar bones combinacions i va fer una bona pressió davant. Però ja al minut 10 es repetia el que passa a cada partit: primer cop que el Lleida arribava a la porteria del CF Igualada, pilota al pal, rebuig que finalment va a Felipe, i quan semblava que tenia la pilota aturada, se li va escapar i va ser gol. No sabem si aquestes jugades de desencís inicial son fruit dels nervis o de les "pors" en rebre gols fàcils i matiners; però el fet es que passa massa sovint.

El mig del camp va ser per l'Igualada, però la sort a les àrees, del Lleida BEls locals van fer encara un millor joc com a reacció: van crear nombroses ocasions de perill, la més manifesta va ser de Fran en el minut 40, amb un gran xut al que va respondre el porter del Lleida B amb una no menys magnífica aturada. A la represa, el CF Igualada va voler ser més "agressiu" encara, passant a defensa de 3: Martí Lliró va substituir a Matías i Bernat va passar al mig del camp. Durant la segona part també hi va haver els canvis: Edgar per Isidre, Iker per Güell i Anselm per Bernat.

Amb un CF Igualada bolcat per donar la volta al marcador, el Lleida va amenaçar en algun contraatac, on Martí Lliró va salvar alguna pilota que ja entrava. Els igualadins seguien cercant l'empat i aquí va intervenir el factor arbitral. Al minut 55, Martí Just part va robar una pilota a la defensa, es va escapolir cap a la porteria, i ja driblat el porter, aquest li feia la traveta. Era un penal clar que no es va assenyalar. Com també un al minut 70 a Eric, però ningú va fer sonar el xiulet.

A manca de deu minuts pel final, venia el gol de l'esperança fet per Baraldés, en un refús dins l'àrea lleidatana. Després, Anselm Pasquina va tirar la pilota al pal i ja al minut 91, amb els locals assumint el màxim risc, un contraatac del Lleida B acabava amb la pilota dins la xarxa igualadina.